Bărbații nu și-au putut lua privirile de la ea. Selena Gomez, cu un decolteu amețitor pe străzile din Paris după ce a mers să vadă meciul lui PSG

Catinca Giosanu 26.09.2023, 18:01

Selena Gomez este una dintre cele mai cunoscute și urmărite artiste de la Hollywood pe toate platformele de socializare din media, pagina sa de Insagram având peste 430.000.000 de urmăritori. Îndrăgita cântăreață a fost surprinsă în timp ce lua cina  la luxosul hotel Royal Monceau din Paris. Focoasa brunetă a atras atenția cu un compleu format din trei piese și extrem de decupat.

Ținuta cu care a impresionat artista de la Hollywood

Ținuta pentru care a optat fiica actriței Mandy Teefey a stârnit admirația tuturor celor aflați la fața locului. Actrița a mers la luxosul hotel Royal Monceau din Paris pentru a lua cina, după cum arată paparazzi de la Profimedia. Ea a afișat un decolteu îndrăzneț și a arătat tuturor simțul ei unic în materie de modă.

Cântăreaţă a purtat un costum formal croit pentru femei care vor să-și pună în valoare formele apetisante, mai ales că ținuta avea un decolteu îndrăzneț și arăta foarte extravagant.

Drama care i-a dat mari bătăi de cap solistei

Toată lumea știe ce succes are Selena Gomez la Hollywood, însă foarte puțină lume cunoaște detalii despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat faimoasa cântăreață până de curând.

Artista a lansat un documentar în care a povestit despre drama cu care s-a confruntat și cum a reușit să treacă peste perioadele dificile din viața sa. Unul dintre apropiații săi a explicat că, a existat un moment în care artista americană a avut o cădere psihică. Vedetei i-a fost atât de greu, încât și-a dorit moartea.

La un moment dat, ea a spus: „Nu vreau să mai fiu în viață în acest moment. Nu vreau să trăiesc. A fost unul dintre acele momente în care mă uitam în ochii ei și nu era nimic acolo. Era pur și simplu negru. A fost atât de înfricoșător.”, a explicat Theresa, fosta asistentă a actriței.

Selena Gomez se numără printre vedetele care au luat parte la meciul dintre PSG și Marseille. Gruparea la care evoluează Mbappe a câștigat derby-ul de pe teren propriu cu scorul de 4-0. Solista americană a stat în tribună lângă Nicola Peltz și soțul ei, Brooklyn Beckhama. Aceștia din urmă au ținut dinadins să fie prezenți la derby-ul din cadrul etapei a șasea din Ligue 1.

Urmăriți Playsport.ro și pe