Bărbatul care a făcut-o pe Simona Halep să fie din nou fericită. Imaginile au apărut pe Instagram | Galerie FOTO

Giosanu Catinca 29.09.2022, 08:08

Simona Halep și-a sărbătorit marți, ziua de naștere. Jucătoarea profesionistă de tenis a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. Fosta soție a lui Toni Iuruc a dat o petrecere despre care se va vorbi mult timp în showbiz.

Simona Halep, surprinsă alături de un bărbat misterios

Simona Halep și-a sărbătorit ziua de naștere alături de de familie, prieteni și un bărbat misterios. Fosta lideră mondială s-a fotografiat alături de individul cu pricina și a postat fotografiile pe paginile de socializare. Bărbatul i-a făcut un cadou special cu ocazia zilei de naștere, lucru care se poate vedea și în imaginile publicate de sportiva de la malul mării.

Jucătoarea de tenis s-a arătat încântată de cadoul primit și a postat pe contul ei de Instagram un mesaj în care i-a mulțumit bărbatului.

Îți mulțumesc din suflet pentru energia frumoasă.”, a scris pe Instagram Simona, care s-a și pozat alături de bunul ei prieten.

Cum a fost fotografiată sportiva din Constanța

Simona Halep a devenit din nou disponibilă. Ea a divorţat de Toni Iuruc la doar un an de la cununia civilă și cu două luni înaintea slujbei religioase. Căsătoria religioasă și petrecerea de după nuntă erau programate peste numai două luni, pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia. Evenimentele au fost între timp anulate, având în vedere situația dată.

Presa centrală titrează că cei doi foști soți nu vor împărți nimic, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care și-au unit destinele: fiecare pleacă din căsnicie cu averea cu care intră.

Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie. Apropiați ai fostului cuplu au dezvăluit că ar fi fost trimise în jur de 300 de invitaţii. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi.

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect.”, au fost cuvintele scrise de multipla campioană de Grand Slam după ce a semnat actele de divorț.