Bărbatul care a refuzat-o pe Simona Halep. Au ieșit la iveală amănunte incendiare despre tenismena din România

Radu Bordei 24.03.2023, 16:50
Bărbatul care a refuzat-o pe Simona Halep. Au ieșit la iveală amănunte incendiare despre tenismena din România

Putea să o antreneze pe Simona Halep, dar a preferat să se concentreze pe un puști promițător. Acesta avea să devină noul lider mondial ATP și antrenorul este acum lăudat de presa de profil. „A avut mare inspirație”.

A refuzat-o pe Simona Halep și a fost norocos. Acum îl pregătește pe noul star al tenisului masculin

În 2019, Simona Halep a trebuit să se descurce fără Darren Cahill, antrenorul cu care cunoscuse succese importante. Australianul care o ajutase să câștige Roland Garros a decis să stea mai aproape de familie, iar sportiva a căutat o soluție de top. Unul din numele cu care ar fi negociat a fost Juan Carlos Ferrero, fost lider mondial. Ibericul a fost onorat să fie pe lista româncei, dar a preferat să se concentreze asupra unui puști care promitea mult. Era vorba de Carlos Alcaraz, actualul lider mondial ATP și noua mare stea a tenisului masculin. Spaniolul este văzut drept omul care va prelua coroana de la „monștrii” Nadal și Djokovic. Publicația Tennis Majors laudă decizia lui Ferrero de a nu ceda tentației să antreneze un nume mare în tenis, pentru a-l crește pe puști.

Este un avangardist, a văzut ceva în această muză tânără care l-a făcut să creadă că va fi nu doar o vedetă ci chiar liderul mondial. A pariat pe un tânăr de 16 ani, fragil. Este clar că a văzut ceva care l-a convins. De aceea a refuzat-o pe Simona Halep, care avea să câștige Wimbledon ulterior, au scris jurnaliștii

Ferrero (stânga) a fost inspirat să rămână alături de Carlos Alcazar (în centru)

Românca impresionează pe zgură

Simona Halep ocupă în continuare un loc în primele treizeci de jucătoare ale lumii, în ciuda faptului că este suspendată pentru dopaj. Constănțeanca în vârstă de 31 de ani se află pe locul 19 în ierarhia WTA, dar speră să ajungă cât de curând pe primele locuri.

Jurnaliștii americani apreciază că Simona Halep se pregătește pe terenul de tenis, în așteptarea celui mai bun verdict, care ar însemna anularea suspendării sale din circuitele WTA și ITF.

Simona Halep a postat asta pe Instagram. Ar putea fostul număr 1 mondial să sugereze o revenire în tenis? După eșecul suferit în primul tur la US Open 2022, Halep a testat pozitiv pentru cantități infime ale unei substanțe numite Roxadustat, care facilitează producerea de celule roșii ale sângelui. Asta i-a adus o suspendare provizorie din tenisul profesionist.

Ea spune că nu a luat niciodată cu intenție această substanță și a cerut un apel de urgență. Anul trecut, Halep a spus că unul dintre suplimentele pe care le-a consumat a fost contaminat cu substanța interzisă. Poziția Simonei Halep a fost confirmată de un laborator anti-doping din Franța. Practic, dacă Halep poate să dovedească faptul că nu a luat niciodată cu intenție substanța interzisă, Agenția Internațională de Tenis îi va ridica suspendarea.”, titrează jurnaliștii de la The Tennis Channel.

Urmăriți Playsport.ro și pe