Becali, un nou video istoric! A repetat de 13 ori un cuvânt și a stabilit noua tactică a FCSB: „Repetă, bă! Ce, muncești la strung sau la pilă?” 😃😃😃

Alex Matei 05.12.2023, 13:06
Becali, un nou video istoric! A repetat de 13 ori un cuvânt și a stabilit noua tactică a FCSB: „Repetă, bă! Ce, muncești la strung sau la pilă?” 😃😃😃

Becali știe cauza jocului modest al FCSB din ultimele săptămâni. Antrenamentele sunt lipsite de intensitate, iar jucătorii nu repetă suficient.

Gigi a găsit cheia: „Repetiția”. 🙂 E cuvântul pe care l-a repetat de 13 ori în timpul întâlnirii cu presa de ieri, de la palatul său din centrul Bucureștiului.

Becali a făcut o analiză detaliată a jocului și i-a transmis lui Pintilii că jucătorii vor trebui să „predea” posesia mult mai repede în partidele următoare, astfel încăt mingea să circule mai mult între ei.

„Problema e că nu se aleargă. Dau, primesc, plec. Nu ai voie 3 atingeri. Cum 3 atingeri? I-am zis lui Pintilii: vezi 3 atingeri? Oprești antrenamentul și spui că Becali vrea maximum două. Cum să facă 3 atingeri? Eu văd echipele astea mari, n-am văzut decât două atingeri. Primesc, opresc și pasează. Dau și cu dreptul, și cu stângul.

La ăia nu există să pasezi la 17 metri, dai aproape, la colegul de la 2 metri, de la 4 metri. Paseaz-o, mă. Repetiție, repetiție, repetiție, repetiție. Repetă, bă, ce, dai la strung, la pilă? Repetă cu mingea. Vez? Dacă stau acolo, în bază, ziceți că Becali antrenează. Dacă te obișnuiești să pasezi, devine deprindere și se face fire. După aia, nu mai scoate nimic, pasul e în firea ta. Obișnuința se face deprindere, deprinderea se face fire. Dar cu cine să vorbești?”, a comentat Becali.

Pentru FCSB urmează deplasarea de la Craiova pentru meciul cu FCU din ultima etapă a grupelor Cupei României, apoi șocul cu CFR Cluj, de duminică. Ambele partide sunt LIVE pe playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe