Bilete de București pentru Messi, Mbappe și Neymar: PSG e așteptată în România la vară. Anunț de ultimă oră

Bogdan Solomon 28.03.2023, 10:04
Bilete de București pentru Messi, Mbappe și Neymar: PSG e așteptată în România la vară. Anunț de ultimă oră

Veste extraordinară pentru microbiștii români. Messi, Mbappe, Neymar și toate celelalte staruri ale PSG-ului sunt așteptate în această vară la București, pentru un eveniment de cinci stele.

Ar fi evenimentul anului pentru fotbalul românesc! Messi, Mbappe și Neymar sunt așteptați în vară la București

Omul de afaceri Adrian Thiess – de numele căruia se leagă, printre altele amicalul Dinamo – Barcelona din 2012, „triunghiularul” cu Borussia Dortmund, Fiorentina și Rapid din decembrie 2022, – a dat asigurări că visul suporterilor de a-i vedea la lucru pe Messi, Mbappe și Neymar la București poate deveni realitate.

Discuțiile au fost deja demarate, dar e nevoie de o rețetă financiară clară, ca mai apoi să se stabilească formatul și, bineînțeles, pe cine va înfrunta campioana en-titre a Franței. Conform planului, mult așteptatul eveniment ar urma să aibă loc în iunie sau iulie 2023.

„Există discuţii, evident. Avem canale de comunicare de mult timp. Am organizat două meciuri în Germania cu ei. Lucrurile sunt clare. Evident că, înainte să discutăm cu ei, asta e cea mai uşoară problemă, reţeta financiară trebuie să fie definită clar. Noi am demarat acest Bucureşti International Cup alături de Superbet, o companie extrem de puternică, am comunicat intern această posibilitate, există interes şi pe partea lor.

Acum, rămâne să vedem care va fi formula finală. Cu cine ar juca? Sunt mai multe variante, ţine de bugetul pe care putem să îl alocăm. Se va decide în următoarele săptămâni. Şi decizia echipelor nu se ia în momentul actual. Se ia cu o lună şi jumătate înainte de dată”, a declarat Adrian Thiess pentru fanatik.ro.

„Triunghiularul” cu Rapid, Dortmund și Fiorentina i-a lăsat un gust amar: „E urât fotbalul la noi”

În altă ordine de idei, omul de afaceri n-a putut trece peste dezamăgirea faptului că evenimentul în cadrul căruia Rapid a înfruntat două forțe ale fotbalului european (Borussia Dortmund și fosta echipă a lui Adrian Mutu, Fiorentina) nu a avut succesul scontat. Suporterii giuleșteni au refuzat să participe, deși organizatorul le-a oferit nu mai puțin de 5.000 de bilete gratuite.

„Fotbalul românesc nu prea funcţionează, după cum bine ştii. A fost o dezamăgire, într-adevăr, nu atât din punctul de vedere al business-ului, dar atâta timp cât vine o echipă de talia Borussiei Dortmund şi a Fiorentinei… N-au venit suporterii Rapidului, ceea ce mi se pare hilar.

Nu vreau să fac speculaţii, să comentez lucruri care nu mă privesc. Este un lucru clar şi cert (n.r. cineva a avut un obiectiv prin care să îndepărteze fanii Rapidului de stadion), atât timp cât noi, organizatorii, le-am oferit 5000 de bilete gratis să vină la meci. Am înţeles că e prea scump biletul. Ok, e scump? Primiţi gratis de la noi 5000 de bilete. Nici aşa n-au venit?

Eu nu înţeleg care e definiţia suporterului. N-au venit pentru domnul Thiess, ci pentru Borussia, pentru Fiorentina şi pentru echipa lor până la urmă. Asta e. Rămâi cu un gust amar pentru că toate aceste lucruri sunt finanţate de mine sau partenerii mei şi atunci nu îmi convine că sunt luat la mişto”, a mai spus Adrian Thiess, conform sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe