Bombă în familia lui Gigi Becali. Fiica sa, Teodora, i-a lăsat fără cuvinte pe toți când a făcut anunțul

Giosanu Catinca / 04.12.2021, 09:19
Bombă în familia lui Gigi Becali. Fiica sa, Teodora, i-a lăsat fără cuvinte pe toți când a făcut anunțul

Teodora Becali, fiica cea mare a patronului FCSB, pare că îi calcă pe urme tatălui său în ceea ce privește afacerile. Tânăra a dat o lovitură financiară de proporții. 4,6 milioane de euro în afaceri a câștigat până acum Teodora, la doar 26 de ani. Anunțul i-a luat pe toți prin surprindere.

Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, a dat o lovitură de proporții

Familia Becali știe cum să înmulțească banii. Finanțatorul de la FCSB are o avere, conform Top 300 Capital, estimată între 350 și 400 de milioane de euro, dar a avut grijă să își învețe și copiii cum să-și administreze banii.

Fiica cea mare a lui Becali a vândut familiei Cobâlaș un teren de 2 hectare pentru o sumă uriașă. Terenul se află undeva în zona corporațiilor din Pipera, acolo unde Gigi Becali i-a vândut un teren și lui Dumitru Dragomir. Pentru teren, Teodora Becali a primit peste 4,6 milioane de euro, conform celor de la profit.ro.

Tânăra face afaceri cu familia lui Tudor Cobâlaș

Acesta nu este primul teren pe care familia Becali îl vinde familiei Cobâlaș. În trecut, cele două părți au mai încheiar și alte afaceri. Mai precis, Grupul Catted a construit vreo 70 de case și apartamente în Pipera pe terenuri cumpărate tot de la familia Becali. De altfel, terenul pe care l-a achiziționat firma deținută de familia lui Tudor Cobâlaș este în continuarea celui unde au construit acele case și apartamente.

Se pare că la fel se fa întâmpla și cu cele 2 hectare cumpărate de la Teodora Becali. Potrivit proiectului, familia Cobâlaș vrea să construiască mai multe clădiri cu două etaje, în total fiind vorba despre 140 de apartamente. În proiect este prevăzută și o suprafață de 234 de metri pătrați pentru spații comerciale. Pentru construcția acestor clădiri de 2 etaje, familia Cobâlaș s-a asociat cu antreprenorul Adrian-Roland Țăruș.

Deși Teodora Becali a vândut terenul de două hectare din Pipera, Teodora mai are suficient spațiu pentru a-și face și ea afacerile. Tânăra și soțul ei au înființat firma „Becali Imobiliare” prin care a inițiat dezvoltarea unui ansamblu rezidențial de 200 de apartamente. Și fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, este implicată în aceste afaceri imobiliare. Astfel că latifundiarul și-a luat de-o grijă în ceea ce le privește, căci își căștigă singure existența.