Braziliencele au detronat-o pe Miss Croația. Explozie de frumusețe în tribune la meciul contra Coreei de Sud

Pintilie Iosif 07.12.2022, 10:10

Ivana Knoll, superba croată ce a făcut senzație la Campionatul Mondial din Qatar, pare să fie rivalizată de ”colecția” de brazilience de lux ce au apărut pe stadioanele din micuța șară arabă.

Brazilia a învins Coreea de Sud cu scorul de 4-1 și s- calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, acolo unde au mai ajuns Argentina, Olanda, Franța, Anglia și Croația. Ultimele două echipe se vor alege dintre duelurile de azi: Spania ori Maroc, respectiv Portugalia ori Franța.

Ca în fiecare ediție, Brazilia are, pe lângă jucătorii extrem de talentați din teren, și o galerie selectă de brazilience. Acestea fac seznație la meciurile celei mai titrate naționale din istoria fotbalului.

Cum arată cea mai tatuată soție de fotbalist de la mondial?

Soția francezului Theo Hernandez este cea mai tatuată femeie de la Campionatul Mondial din Qatar. Fundașul de 25 de ani, fiul lui Jean-Francois Hernandez luptă alături de țara lui pentru al doilea titlu mondial consecutiv. Nu a fost în lot în 2018, dar fratele său, Lucas, actualmente la Bayern, a jucat la turneul din Rusia.

Zoe Cristofoli este un model italian. Când cei de la Bild i-au numărat tatuajele, s-au orpit la 15, dar numărul este unul aproximativ. The Sun a comparat-o pe aceasta cu Michael Scofield, personajul principal din serialul american Prison Break. Acesta și-a tatuat pe corp întreaga schiță a închisorii Fox River, în care era închis nevinovatul său frate, pentru a-l ajuta să evadeze.

O croată, seznația CM 2022! Înainte de turneu se temea să nu fie arestată

Ivana Knoll, bruneta care face senzație la Cupa Mondială din Qatar ar fi putut avea probleme cu legea. Frumoasa croată a devenit celebră la turneul din zona arabă datorită vestimentației sale.

Qatar, țara ce găsduiește Cupa Mondială din acest an, este cunoscută drept o țară cu reguli stricte legate de drepturile și libertățile oamenilor. Spre exemplu, femeile nu au voie să se îmbrace astfel încât să li se vadă pielea.

Ivana Knoll, fosta Miss Croația, face senzație pe stadioanele din Qatar, dar recunoaște că a avut emoții legate de legile din țara arabă.

Recunoscută pentru ”outfit-urile” ei ce atrag privirea oricărui bărbat, aceasta a ddezvăluit că a rămas plăcut surprinsă de părerile oamenilor din Qatar despre vestmentația ei.

„La început, mă gândeam că totul va fi confortabil și nu vor exista restricții, deși Cupa Mondială se dispută în Qatar. Apoi, am auzit de regulile de aici și am fost șocată. Codul vestimentar interzice să-ți arăți umerii, genunchii, buricul, iar eu m-am gândit ”Doamne, nici măcar nu am haine care să îmi acopere aceste părți!”.

Am fost foarte nervoasă, pentru că, deși nu sunt musulmană, eu, în Europa respect hijabul și niqabul. Așa că și ei trebuie să respecte felul nostru de a trăi, religia noastră și chiar și rochiile mele. Eu sunt catolică, din Croația, și am venit aici pentru Cupa Mondială.

Când am ajuns, am fost surprinsă să văd că nu mi-a făcut nimeni vreo problemă din cauza vestimentației. Te lasă să porți tot ce vrei și unde vrei, cu excepția clădirilor guvernamentale. Și, într-un final, sunt ok cu asta.

Nu m-am temut niciodată de a fi arestată. Mă întreb cum pot rochiile mele să rănească pe cineva. Explicați-mi, vă rog, acest lucru. Reacțiile de aici au fost foarte ok. Mulți dintre fanii qatarezi au venit să se fotografieze cu mine. Dacă ar avea ceva cu mine sau cu felul în care mă îmbrac, n-ar mai face asta. Cred că avem stiluri de viață diferite, atâta tot”, a declarat Ivana Knoll, conform Yahoo Sports.

Urmăriți Playsport.ro și pe