Billel Omrani a revenit în Superliga. Cu ce club de tradiție a semnat

Alex Matei 25.09.2023, 18:59
Billel Omrani a revenit în Superliga. Cu ce club de tradiție a semnat

Billel Omrani (30 de ani) a revenit în Superliga și a semnat cu un club de tradiție din România.

După ce s-a despărțit de FCSB, atacantul francez a stat o vreme pe tușă, dar acum a revenit în prima ligă din România.

Omrani va juca la Petrolul

Concret, Omrani a semnat cu Petrolul, după cum a anunțat jurnalistul Sorin Chiriac la PlaySport Live.

Billel Omrani n-a mai activat pe terenul de fotbal, însă a fost foarte implicat, în schimb, pe social media, acolo unde se află într-o relație foartă apropiată cu fanii săi.

Recent, jucătorul a postat două story-uri pe Instagram, unele în care se simte foarte bine în compania cântăreților Antonia și YNI Serbi.

”Bro for life” a fost mesajul pe care l-a transmis Omrani la postarea cu YNY Sebi, semn că fotbalistul se află într-o relație foarte apropiată cu trapperul în vârstă de 19 ani.

De partea cealaltă, Antonia le-a trimis un pupic fanilor sportivului, unul care s-a l-a făcut pe Omrani să zâmbească cu gura până la urechi.

Billel Omrani s-ar fi înţeles cu Petrolul şi în cursul zilei de marţi va efectua vizita medicală la echipa prahoveană, potrivit fanatik.ro. Un rol esențial în rezolvarea negocierilor le-a avut și Marian Copilu (46 de ani), cel care ocupă o funcție de conducere la gruparea prahoveană.

Copilu și Omrani se cunosc foarte bine din perioada în care ambii au activat la CFR Cluj, în perioada de succes a ardelenilor.

Omrani a fost refuzat de FC Botoșani

Omrani a fost aproape, în această perioadă, și de a semna cu FC Botoșani, dar Valeriu Iftime, finanțatorul echipei a renunțat. Omul de afaceri a și precizat de ce s-a răzgândit.

”Văd că veștile circulă repede. Da, am fost în negocieri pentru Omrani ăsta, dar am decis să pun stop discuțiilor și să îi spun pas.

Totul a început acum o lună, atunci când ne-a fost propus. De atunci am tot discutat. El avea și unele pretenții financiare destul de mari pentru nivelul salarial al echipei mele, a mai redus apoi din aceste pretenții, dar tot nu am de bătut palma.

Am stat și m-am gândit mai bine, iar sacrificiul financiar nu îmi oferea nicio garanție că o să îmi iasă cu Omrani, dar nici nu am vrut să dau vestiarul peste cap, a spus Iftime, conform prosport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe