FCSB pleacă din București! Becali a făcut anunțul: „Din cauza lui tralalache, el face concerte!” Surpriză uriașă: unde vrea să joace

Alex Matei 01.06.2023, 11:48

Gigi Becali mută echipa în afara Capitalei. Concertele de pe Arena Națională din această vară îi determină pe șefii FCSB să se reorienteze pentru a găsi o nouă casă provizorie.

Becali aplează la varianta Târgoviște, stadion abia inaugurat după 4 ani de lucrări. Patronul FCSB dă vina pe primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, pentru situația creată.

„Noi am făcut cerere să jucăm la Târgoviște, ce să facem? Dacă avem un primar tralalache! Doamne, iartă-mă! Dar așa ceva numai în România se putea întâmpla.

Dacă îl pui pe tralalache primar, el face concerte. Pentru ce am făcut stadionul, nu să jucăm fotbal? Ne-au spus de la Primărie că e concert pe Arena Națională. Și mai avem un stadion, Ghencea, unde nu ne lasă Talpan să jucăm. Deci n-avem unde să jucăm în București!”, a spus Becali.

Noul stadion din Târgoviște, deschis după 4 ani de lucrări

Chindia n-a apucat să joace decât un meci de Liga 1 pe noul ei stadion. Arena de 15 milioane de euro ridicată din bani publici a fost gata cu doi ani mai târziu decât se estimase inițial. Chindia a retrogradat la finalul playout-ului, iar stadionul său va fi folosit de acum în B.

FCSB e gata să plece din nou la zeci de kilometri distanță de București, după ce în ultimii ani a mai evoluat la Giurgiu, Pitești sau Buzău. Se va simți ca acasă la Târgoviște, un stadion dominat de aceleași culori ca ale steliștilor, roșu și albastru.

Urmăriți Playsport.ro și pe