Moment incredibil în timp ce Dorinel dădea interviu! Mesaj RO-Alert de avertizare că România poate fi afectată de bombardamentele rusești: „Pot să cadă obiecte din spațiul aerian”

Alex Matei 30.09.2023, 00:48

Scene ireale la Galați, după finalul jocului dintre Oțelul și Dinamo.

În timp ce Dorinel Munteanu vorbea cu presa în zona de flash-interviu, telefoanele celor din jurul său au început să scoată sunete din cauza RO-Alert.

Prin intermediul unui mesaj scris, autoritățile au vrut să-i atenționeze pe cetățenii din Galați că pot fi afectați de bombardamentelor rusești asupra porturilor ucrainene de la granița cu România.

„Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian. Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri sau adoposturi de protecţie civilă. În lipsa unui adăpost, rămâneţi în interiorul casei, departe de geamuri şi pereţi exteriori”, a fost textul transmis prin RO-Alert.

Deși zgomotul l-a distras pentru câteva fracțiuni de secundă, Munteanu și-a recuperat ideea și a dus la capăt răspunsul pentru întrebarea pe care o primise.

Cele mai importante declarații date de Dorinel Munteanu după Oțelul – Dinamo 1-0

„Exact cum am spus înainte de joc, meciul a fost foarte greu. Fiecare echipă are armele ei, noi le-am avut pe ale noastre și Dinamo pe ale ei. Din păcate pentru adversarii noștri, ei au pierdut. Jucătorii noștri trebuie felicitați. Am spus de multe ori, echipa noastră va crește de la joc la joc.

Noii veniți trebuie să se integreze, iar cu unul sau doi jucători aduși putem să completăm lotul și să jucăm de la egal la egal cu orice echipă din Superliga României. Meritul pentru victorie este al echipei noastre. Nu am lăsat adversarul să joace. În 3-4 partide am avut ghinion foarte mare, dar nu pot să fiu mulțumit de ceea ce am reușit până acum. Nu trebuie să fiu mulțumit după victorie.

Continuăm pregătirea, seriozitatea, disciplina. Așteptăm viitorul adversar, pe Farul. Eliminarea lui Pop a fost corectă, l-a călcat pe adversar. A fost imprudență și e al doilea galben. Nu sunt supărat pe el, n-a făcut-o intenționat, ci în spiritul echipei. Nu va fi penalizat.

Selecția se face după caracter la noi. În primul rând, mă interesează caracterul fiecărui jucător. Cine nu respectă ceea ce decidem, nu va fi prieten cu mine și ne vom despărți”.

Urmăriți Playsport.ro și pe