Informația momentului: Oaidă pleacă gratis de la FCSB şi semnează cu Rapid. Mutare bombă între cele două mari rivale. Exclusiv

Alex Matei 27.05.2023, 00:17
Informația momentului: Oaidă pleacă gratis de la FCSB şi semnează cu Rapid. Mutare bombă între cele două mari rivale. Exclusiv

Rapid a dat prima lovitură a verii pe piața de mercato. Oficialii grupării din Giulești au bătut palma cu un fotbalist care a fost dat afară de la FCSB de către Gigi Becali (64 de ani).

Conducerea grupării de lângă Grant nu vrea să piardă timpul mai ales că pe piață au apărut, poate nesperat, fotbaliști de calitate.

Rapid se poate întări cu doi jucători de la FCSB

Primul nume care s-a vehiculat a face pasul spre Rapid, dintre ”disponibilizații” de la FCSB, a fost cel al lui Iulian Cristea (28 de ani).

Fundașul central ar fi fost deja contactat de către Daniel Niculae (40 de ani), președintele rapidiștilor, iar internaționalul român i-ar fi promis că dacă nu-și va găsi un angajament convenabil pe afară, atunci va veni la Rapid.

Până atunci, Rapid a dat deja prima lovitură și a convins un alt jucător de la vicecampioana României să se alăture proiectului din Giulești.

Pe câte sezoane va semna Răzvan Oaidă cu Rapid

Este vorba despre Răzvan Oaidă (25 de ani), mijlocașul care a încheiat deja socotelile cu roș-albaștrii, după cum playsport.ro v-a informat deja zilele trecute.

Oaidă a bătut palma cu diriguitorii Rapidului și va semna un contract valabil pe trei sezoane, susțin sursele playsport.ro.

Rapid, care anul acesta, anul centenarului, nu a obținut mari performanțe pe plan intern, și-a propus în sezonul viitor să se bată, cu șanse reale, la cununa cu lauri, iar Oaidă a fost considerat și de Adrian Mutu (44 de ani) un fotbalist care va aduce plus valoare giuleștenilor.

Gigi Becali a plătit o sumă mare pentru Oaidă

Oaidă a venit de la FC Botoșani în iarna lui 2019 pentru 700 000 de euro dar nu a prins prea multe minute în sezoanele petrecute la echipa lui Becali.

Latifundiarul din Pipera spera să mai ia bani pe fotbalistul venit din Moldova, dar până la urmă a acceptat să-l lase liber de contract.

Oaidă mai avea contract cu FCSB încă un an, dar a preferat să plece pentru a-și putea găsi o echipă unde ar putea juca mai mult. Jucătorul s-a născut la Petroșani, dar a început fotbalul la Atletico Arad, unde a fost coleg cu Dennis Man.

De la Arad, Oaidă a plecat la Wolverhampton, unde a stat doi ani. Din Italia s-a transferat la Brescia, iar apoi a revenit în România, la FC Botoșani.

Urmăriți Playsport.ro și pe