Burcă a spus ce jucători așteaptă la reunirea lui Dinamo. Care e situația lui Bordușanu. Exclusiv

George Drafta 09.06.2023, 00:06
Burcă a spus ce jucători așteaptă la reunirea lui Dinamo. Care e situația lui Bordușanu. Exclusiv

Antrenorul lui Dinamo a început de astăzi o scurtă vacanţă în care încearcă să se deconecteze după un final încins de sezon în care a reuşit o promovare la care nu mulţi se aşteptau la începutul sezonului.

Burcă va avea însă linişte pentru doar o săptămână.

Dinamoviştii se vor reuni pe 15 iunie atunci când vor începe pregătirile pentru startul unui sezon programat o lună mai târziu.

”Am stabilit perioada de cantonament de pregătire, datele pentru meciuri. Fiind perioada atât de scurtă este important să nu avem nicio sincopă din punct de vedere organizatoric. Eu pariez pe toată lumea, trebuie să fiu la fel de implicat în procesul lor de dezvoltare, pentru mine ca profesionist nu mă puneţi să pariez pe un jucător sau altul”, a declarat antrenorul „câinilor” în exclusivitate în emisiunea Dinamo 7/9.

Antonio Borduşanu a lipsit de pe teren 6 luni din cauza unei grave accidentări
Antonio Borduşanu a lipsit de pe teren 6 luni din cauza unei grave accidentări

La primele antrenamente, Burcă va putea conta şi pe Antonio Borduşanu.

„S-a operat şi şi-a reparat şi meniscul care îi dădea bătăi de cap, el nu a intrat în vacanţă, se antrenează la Săftica şi la reunire va fi apt 100 %”, a mai adăugat tânărul tehnician. 

Cu ochii pe transferurile necesare

Conducerea grupării din Ştefan cel Mare încearcă să îi facă mai uşoară misiunea antrenorului în viitorul sezon. Burcă speră să aibă peste o săptămână jucătorii doriţi la startul pregătirilor de la Săftica.

© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Ne dorim şi nume noi la reunire, să fie cu noi de la începutul pregătirii, nu o să putem aduce 100%, dar la 75% din ţintele pe care le avem, ar trebui să fie cu noi când începem pregătiurea. Aşa sperăm, nu este o muncă uşoară. Suntem în discuţii cu impresari, sperăm să fim inspiraţi.

Pentru că nu întotdeauna lucrurile ies aşa cum îţi doreşti. Nu trebuie să ai sentimente în fotbal, trebuie să iei decizii cu sânge rece. Pentru binele clubului trebuie să avem capacitatea asta. Mi-aş dori să stau cu acest grup mulţi ani, sper să am limpezime să iau cele mai bune decizii”, a mai precizat antrenorul.

Urmăriți Playsport.ro și pe