Cântărețele din România care s-au iubit cu Ion Țiriac au spus totul: „Nu a existat niciun iubit care să mă refuze pentru că sunt frumoasă”

Ștefănescu Dragoș / 26.05.2022, 07:13
Cântărețele din România care s-au iubit cu Ion Țiriac au spus totul: „Nu a existat niciun iubit care să mă refuze pentru că sunt frumoasă”

Ion Țiriac este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri români. De-a lungul vieții, fostul mare tenismen a fost un adevărat cuceritor. Țiriac a avut multe iubite celebre și frumoase, care nu au ezitat să se afișeze la brațul său. Exotica Laurette Atindehou este una dintre vedetele din România despre care se spune că ar fi avut o aventură cu miliardarul. Aceasta a oferit recent mai multe detalii despre relația sa cu Ion Țiriac.

Laurette a oferit detalii despre presupusa sa relație cu Ion Țiriac. ”Sunt foarte mândră de mine că am putut să ies cu domnul Ion Țiriac”

Ion Țiriac este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Fostul mare tenismen a reușit să strângă o avere colosală, care l-a propulsat în vârful topului celor mai bogați români.

În afara succesului din afaceri, Ion Țiriac s-a bucurat mai tot timpul de compania unor femei frumoase și celebre. De-a lungul anilor, relațiile fostului tenismen au făcut deliciul presei. În urmă cu câțiva ani s-a  vorbit foarte mult pe seama unei presupuse relații între Ion Țiriac și exotica Laurette Atindehou. Recent, fosta prezentatoare TV și cântăreață a făcut mai multe dezvăluiri din relația sa cu celebrul miliardar. Laurette a evitat totuși să confirme relația, dar a lăsat să se înțeleagă că nu a fost o simplă invenție a presei.

Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să mă refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac.”, a declarat Laurette în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Anamaria Ferentz susține că a avut doar o relație de prietenie cu Ion Țiriac

O altă relație foarte mediatizate a lui Ion Țiriac a fost cea cu Anamaria Ferentz. Cei doi au avut o scurtă aventură în anul 2009. Cântăreața a încercat să dezmintă zvonurile apărute la vremea respectivă, însă fără prea mult succes.

Mai mult, s-a vehiculat chiar că Anamaria Ferentz l-ar fi curtat, la un moment dat, pe Ion Ion, fiul lui Ion Ţiriac, pentru a ajunge la miliardarul român. Fosta cântăreață a negat însă totul. Artista a explicat că nu s-a petrecut nimic între ea și celebrul miliardar, dar a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia, semn că îl apreciază extrem de mult.

Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal. Cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat. Are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos.

L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume. A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii. Pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o pritenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc.”,  a spus Anamaria Ferentz.