Cătălin Cazacu n-a mai rezistat și a spus adevărul despre relația cu Denise Rifai: „Pe mine m-a salvat”

Alex Cazacu 02.06.2023, 08:36

În urmă cu ceva timp, Cătălin Cazacu și Denise Rifai au fost surprinși în ipostaze tandre într-un club. Imaginile au apărut recent în presă, însă se pare că totul s-a petrecut în urmă cu câteva luni. Acum, Cătălin Cazacu a comentat idila. Prezentatorul de la Antena Stars susține că este un bărbat liber și fără angajamente.

Cătălin Cazacu, adevărul despre relația cu Denise Rifai

Cei doi au fost, după cum spuneam, fotografiați în tandrețuri, însă se pare că idila nu a durat prea mult. După ce în presă au apărut zvonuri cu privire la o posibilă relație între Cătălin Cazacu și Denise Rifai, prezentatoarea a negat categoric acest lucru. Denise susținea că a fost la o petrecere, unde invitat era și motociclistul.

Întrebat de reporterii Cancan.ro „câte întrebări” i-a adresat Denise Rifai, cu trimitere clară la presupusa lor relație, prezentatorul de la Antena Stars a evitat să dea un răspuns concret.

„Singurul lucru pe care am să-l zic este că am prietenii foarte multe. Îmi trăiesc viața, sunt un om singur. Cât timp am fost într-un angajament, am văzut doar înainte, iar restul de speculații, astea cu decalajul timpului, nu pot să le bag în seamă. E foarte simplu! Nu am noroc în dragoste! Eu și când sunt neserios, tot serios sunt! În al doilea rând, eu sunt caz tipic de ghinion”, a declarat Cătălin Cazacu, scriu cei de la Cancan.ro.

Cătălin Cazacu a spus adevărul despre relația cu Denise Rifai
Cătălin Cazacu a spus adevărul despre relația cu Denise Rifai

Cătălin Cazacu, despre logodna cu Ramona Olaru: „M-a salvat Dumnezeu”

Cazacu i-a oferit inelul de logodnă Ramonei Olaru, însă susține că nu ar mai face acest lucru. Ba chiar mai mult de atât, prezentatorul susține că l-a „ajutat Dumnezeu” să scape, după ce i-a dat inelul vedetei de la „Neatza”.

„Pe mine m-a salvat Dumnezeu. Și dacă eu mai fac lucrul ăsta, înseamnă că nu merit salvarea. De câte ori mi se întâmplă, dacă îmi mai vine cumva vreodată vreun impuls, am lăsat destule amintiri dureroase ca să le văd din nou, să mă lecuiesc. Eu respect această instituție, chiar mă bucur că văd în jurul meu oameni îndrăgostiți.

Susțin această instituție și îmi doresc să o susțin ca și cum eu nu știu tenis (…) La ce mi s-a întâmplat, probabil Dumnezeu, Sfântul Petru și Arsenie Boca au făcut acolo un sfat, s-au uitat în jos și au zis «ce face prostul ăsta, că nu putem să îl lăsăm așa?!». Și mi-au oferit această libertate de care mă bucur din tot sufletul!”, a adăugat Cazacu, potrivit sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe