Cătălin Cîrjan, țeapă pentru Rapid? ”Noi am luat în calcul asta de la început”

Ioan Valentin Oprea 26.09.2023, 23:27
Cătălin Cîrjan, țeapă pentru Rapid? ”Noi am luat în calcul asta de la început”

După patru meciuri în care a fost ţinut pe banca de rezerve, Cătălin Cîrjan a primit o nouă şansă din partea lui Cristiano Bergodi, în derby-ul cu CFR Cluj.

Tânărul fotbalist în vârstă de 20 de ani a fost aruncat în luptă în minutul 81, când tabela de marcaj indica deja un scor de 3-1 în favoarea formaţiei de sub Podul Grant.

Victor Angelescu, unul din cei doi finanţatori ai giuleştenilor, a explicat că oficialii Rapidului au în continuare încredere în Cîrjan şi nu exclud posibilitatea ca acesta să fie achiziţionat definitiv în vară.

Chestionat în legătură cu suma de transfer pe care sunt gata să o pună pe masă alb-vişiniii pentru a obţine semnătura lui Cîrjan, Angelescu a refuzat să dea foarte multe detalii. A recunoscut totuşi că este vorba despre o sumă ce depăşeşte puţin un milion de euro.

Noi am luat în calcul asta de la început (n.r – transferul definitiv al lui Cîrjan). L-am luat împrumut cu opțiune. Vom vedea la finalul sezonului dacă o activăm sau nu. Nu pot să vă spun sumă. Nu e nici o sumă mică, nici o sumă exorbitantă. E un pic peste un milion”, s-a limitat să răspundă Angelescu, pentru Pro Sport.

Nu pun presiune pe Bergodi

Co-finanţatorul Rapidului s-a arătat optimist că, uşor-uşor, Cîrjan va reuşi să devină o piesă importantă în angrenajul imaginat de Cristiano Bergodi.

Angelescu a subliniat, pe de altă parte, că nu există nicio presiune asupra tehnicianului italian de a-l folosi pe fotbalistul împrumutat de la Arsenal Londra şi este decizia exclusivă a lui Bergodi dacă acesta merită sau nu să primească minute.

A intrat luni seară. Noi avem foarte mare încredere în el, iar eu sunt convins că va juca mult mai multe minute. Acum nu depinde numai de noi. Noi ni l-am dorit foarte mult, e un jucător foarte talentat”, a explicat, cu multă siguranţă în glas, Angelescu.

Acesta a ţinut, de asemenea, să precizeze că în lotul Rapidului există o concurenţă acerbă pe toate posturile, iar Bergodi are la dispoziţie multe soluţii pentru a alinia un prim unsprezece solid.

Ține de el și de ceilalți jucători. Există o anumită concurență, iar dacă alți jucători dau un randament mai bun, antrenorul alege pe cine crede că e mai apt la ora jocului”, a mai completat Angelescu, vorbind despre Cîrjan.    

Urmăriți Playsport.ro și pe