Cătălin Zmărăndescu a fost distrus la Survivor. „Faimosul” a primit cea mai grea veste de acasă

Moldoveanu Camelia / 28.01.2022, 08:30

Luptătorul Cătălin Zmărăndescu trece prin momente foarte dificile la Survivor. Fostul bodyguard a lui Gigi Becali face parte din echipa „Faimoșilor” și luptă în Dominicană pentru supremație. Din păcate, pe lângă conflictele din competiție, sportivul a primit o veste dureroasă și din parte soției.

Vestea care l-a distrus pe Cătălin Zmărăndescu

Luptătorul se află în Dominicană, acolo unde luptă alături de colegii săi din echipa „Faimoșilor” pentru a obține supremația. Cu toate că a avut mai multe conflicte până acum, certându-se cu aproape toți coechipierii, asta nu l-a destabilizat prea tare pe Zmărăndescu.

Însă, în ziua în care a împlinit 49 de ani, fostul bodyguard a lui Gigi Becali a primit un mesaj din partea soției, Luiza. Cea din urmă i-a mărturisit luptătorului faptul că fiica lor de nici patru ani plânge în fiecare seară în care își vede tatăl la ProTV.

Matilda plânge în fiecare seară și îl susține pe tati. De când a început emisiunea nu pot să o culc mai devreme de 22:30. Și eu plâng de fiecare dată când îl văd, dar sunt sigură că cineva acolo sus are ceva și pentru ei.

Cu toate că e la depărtare, noi suntem cu sufletul alături de el și știu că și el se gândește la noi. Îl văd psihic destul de pregătit. Este un luptător, într-adevăr înfrângerile nu le digeră prea bine, dar îl vad cu capul sus și știu că o să facă față acestei provocări.

Categoric îl văd până în finală, nici nu mă îndoiesc de acest lucru. Este o persoană cu un psihic foarte puternic, condițiile de acolo cred că sunt unele destul de grele pentru oricine.

Din fața televizorului noi putem vedea și judeca oamenii foarte ușor, dar nu este așa, este greu. Dar categoric va rezista. Eu sunt convinsă, știu ce am lângă mine”, a punctat soția lui Zmărăndescu.

Vezi pe Playsport.ro cum a fost desființat Cătălin Zmărăndescu de către fiul din prima căsnicie: „Ne-a ruinat”.

Cât câștigă fostul bodyguard al lui Gigi Becali la Survivor

Cătălin Zmărăndescu a marcat foarte multe reușite în viața lui. Despre el se poate spune că este pregătit pentru toate provocările de la Survivor România 2022. Problema este că riscă să fie eliminat din competiție din cauza scandalului al cărui protagonist a fost chiar el.

Zmărăndescu a lucrat la un moment dat pentru Gigi Becali, însă cei doi au hotărât să rupă legătura în 2009. Nici acum nu îi merge prea rău.

Cei de la Playtech.ro au aflat că fostul luptător profesionist este plătit de către postul TV cu 4.500 de euro pe săptămână.