Cătălin Zmărăndescu produce un dezastru la Survivor. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali nu a avut milă de Robert Niță

Ștefănescu Dragoș / 25.01.2022, 11:59
Cătălin Zmărăndescu produce un dezastru la Survivor. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali nu a avut milă de Robert Niță

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre concurenții de la show-ul de televiziune ”Survivor”. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali nu a avut milă de colegul său de echipă, Robert Niță.

Cătălin Zmărăndescu, nemilos cu Robert Niță

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre protagoniștii show-ului de televiziune ”Survivor”. Coleg în echipa ”Faimoșilor” cu fostul bodygurad al lui Gigi Becali este Robert Niță. Fostul fotbalist de la Steaua și Rapid a fost propus pentru eliminare de către Zmărăndescu.

Zmărăndescu a explicat de ce l-a nominalizat pe Robert Niță pentru eliminare. Fostul luptător și-a justificat decizia prin faptul că Niță are o problemă medicală la spate, de care nu va scăpa prea curând.

Are o problemă la spate, pe care a avut-o și în trecut. Nu poate trece într-o săptămână sau două. Nu văd cum poate ajuta echipa”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Andreea Tonciu sau Otilia sunt și ele foarte aproape de a părăsi ”Survivor România 2022”. Însă, telespectatorii vor vota și vor decide care membru al echipei „Faimoșilor” va părăsi show-ul ce se desfășoară în Republica Dominicană.

Robert Niță, resemnat cu situația în care se află la ”Survivor”

Robert Niță a fost extrem de calm la aflarea veștii că a fost propus pentru eliminare. Fostul fotbalist a recunocut că se aștepta la această nominalizare fiindcă din punct de vedere sportiv este cel mai slab concurent din tabăra „Faimoșilor”.

Mă așteptam. Vine nominalizarea din partea unui om cu o carieră sportivă incredibilă. Știe ce înseamnă o competiție. Așa cum am spus-o și eu la început. Acum, din punct de vedere sportiv, sunt cel mai slab component al acestei echipe. E normal să gândim în beneficiul echipei. În momentul de față, eu sunt veriga slabă din această echipă. E o decizie normală. Sunt împăcat. Așa a vrut Dumnezeu. Sunt lucruri pe care nu le pot controla”, a declarat Robert Niță.

Cătălin Zmărăndescu, atacat de propriul fiu

Cătălin Zmărăndescu a început să facă greșeli la Survivor România 2022, motiv pentru care a fost izolat în tabăra „Faimoșilor”. Fostul om de încredere al lui Gigi Becali și-ar fi înjurat un coleg, pe TJ Miles, după care a avut schimburi de replici și cu Xonia, Roxana Ciuhulescu sau Emil Rengle.

Incidentul în care a fost implicat Cătălin Zmărăndescu a fost taxat imediat chiar de fiul acestuia, Mihai. Fiul lui Cătălin este convins că ”Survivor” este un bun prilej pentru ca lumea să vadă partea urâtă a tatălui său. Cei doi nu mai vorbesc de mai bine de patru ani.

Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om de acolo, și-a dat cu tesla în cap.

Acum nu mai îi știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, acum îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri și să nu recunoști că ai făcut-o, când toată echipa susține că l-ai înjurat? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci și răspunzi cu brutalitate. Sunt niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede prin intermediul acestei emisiuni.

Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi cât mai mult acolo și să vadă toată lumea cum ești tu ca om, dragă tată. Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre. O să te iubească toată țara!”, a transmis Mihai Zmărăndescu, prin intermediul platformei TikTok.