Câte puncte a marcat Sarah, fiica Anamariei Prodan, în primul meci pentru Sepsi. Echipa ei a făcut scor cu Rapid

Catinca Giosanu 25.09.2023, 14:16

Sarah Dumitrescu, fata cea mai mică a Anamariei Prodan din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, a revenit în centrul atenției. Tânâra s-a făcut remarcată în primul meci pentru ACS Sepsi. Echipa ei a reușit să se impună în fața celor de la Rapid.

Câte puncte a marcat fiica impresarei Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu, 23 de ani, a debutat cu dreptul la ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe. Fiica impresarei Anamariei Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu nu s-a lăsat intimidată de rivalele de la Rapid. Ea a dat tot ce a putut pe teren, iar scorul final a fost în favoarea echipei sale. Echipa la care evoluează Sarah Dumitrescu s-a descurcat foarte bine sâmbără, pe teren propriu, în prima manşă a turului întâi.

ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe este practic calificată la turneul final al Cupei României la baschet feminin, după ce a surclasat-o pe CS Rapid Bucureşti. Duelul dintre cele două formații s-a terminat cu scorul de 105-55.

Sarah Dumitrescu îi calcă pe urme tatălui său

Baschetbalista în vârstă de 23 de ani a marcat trei puncte. Cele mai multe au fost bifate de Bethy Mununga, care a marcat 16 puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive. La rânsul ei, Morgan Green, a marcat 18 puncte și 5 pase decisive. Masa Jankovic a fost și ea extrem de activă. Tânăra a bifat 17 puncte și 9 recuperări.

Într-un alt meci, CS Agronomia Bucureşti a învins-o pe CS Olimpia Bucureşti. Confruntarea dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de cu 72-58.

la finalul săptămânii, vor avea loc alte două meciuri din prima manşă, CSM Târgovişte – CSM Alexandria (16:00) şi FCC UAV Arad – CSM CSU Constanţa (18:00), în timp ce confruntarea dintre Universitatea Cluj-Napoca și Olimpia CSU Braşov se va desfășura pe 3 octombrie.

Se vor califica la turneul Final 8 câştigătoarele dublelor manşe, dar şi gruparea care va fi învinsă la cea mai mică diferenţă din cele cinci confruntări, după cum arată cei de la Agerpres.

Echipa CSM Târgu Mureş s-a calificat la turneul final, după ce echipa KSE Târgu Secuiesc a ales să se retragă din competiție. Pentru turneul Final 8 este deja calificată Sportul Studenţesc, din postura de „lucky team”.

Urmăriți Playsport.ro și pe