Câți bani a investit, de fapt, Anamaria Prodan în cele două televiziuni pe care le va lansa luna viitoare

Giosanu Catinca / 26.11.2021, 06:55
Câți bani a investit, de fapt, Anamaria Prodan în cele două televiziuni pe care le va lansa luna viitoare

Anamaria Prodan se află în divorț cu Laurențiu Reghecampf, dar e sigură că o așteaptă ”vremuri bune”. Impresara a anunţat zilele trecute că va fi acţionară la două posturi de televiziune, Realitatea Sportivă şi Realitatea Star, care ar urma să se lanseze pe 1 decembrie. Acum, s-a aflat și câți bani vor intra în noile posturi TV.

Anamaria Prodan, pusă pe fapte mari

Anamaria Prodan pare că vrea să se detașeze de problemele pe care i le-a creat antrenorul Universității Craiovei. Impresara și-a propus se concentrează acum asupra proiectului său privind posturile Tv. Ea a investit sume enorme în posturile Realitatea Sportivă și Realitatea Star, proiecte în care este implicată.

În urmă cu câteva zile, fosta soție a lui Reghecamf a anunțat că a bătut palma cu Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus, şi va fi acţionar în două noi proiecte. Totuși, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) nu a primit încă nicio notificare oficială în acest sens.

Primele date arată că investițiile inițiale în cele două posturi se ridică la aproape un milion de euro, cel puțin așa au precizat reprezentanții posturilor respective în urmă cu un an, când au făcut solicitările pentru licențe către CNA.

”Vreau să aduc în prim-plan munca sportivilor”

CNA a anunțat acum investiția totală de la Realitatea Sportivă şi Realitatea Star. Anamaria Prodan este acționar în fiecare dintre cele două proiecte Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Până acum, ea a investit în ambele în jur de 800.000 de euro.

În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului. Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat!

Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește.”, a dezvăluit fiica regretatei artiste Ionela Prodan, invitată în studioul Realitatea Plus.

Se știe că Ana Prodan este o femeie puternică, iar acum a demonstrat că se pricepe foarte bine să face bani. Ea a investit în mai mult afaceri de când a anunțat separarea de Laurențiu Reghecampf. A cheltuit un milion de euro pe criptomonede, dar a deschis și un magazin de băuturi alcoolice în apropierea Bucureștiului.