Câți bani cere Dinamo pe francezul Lamine Ghezali

Radu Bordei 07.06.2023, 11:34
Câți bani cere Dinamo pe francezul Lamine Ghezali

Lamine Ghezali (23 de ani) a fost unul din argumentele cele mai importante în lupta lui Dinamo, de a promova în Superliga. Fanii nici nu se gândesc ca atacantul francez să nu conducă ofensiva „câinilor” și în prima divizie. Șefii clubului iau în considerare și o eventuală vânzare.

Prețul corect pentru Lamine Ghezali. La ce sumă va pleca de la Dinamo

Ovidiu Burcă vrea să întărească lotul, înainte de startul sezonului, așa că o potențială ofertă pentru Ghezali poate fi luată în considerare. Atacantul care a marcat 12 goluri sezonul trecut a atras multe priviri nu doar datorită reușitelor, dar și a jocului său în general. „Câinii” sunt liniștiți, fotbalistul se simte bine la echipa din Groapă și acesta mai are contract cu clubul. Cu toate acestea, dacă o ofertă de 1 milion de euro ar veni pentru francez, atunci aceasta ar fi luată în considerare. Cu toate acestea, toată lumea crede că Ghezali o să fie în lotul lui Dinamo, la startul sezonului.

Ghezali are contractul prelungit, chiar cu 2 ani. Dacă vânzarea lui ar putea aduce liniște financiară… Nu sunt eu cel care să spună asta despre el, până la urmă. Așa trebuie reconstruit, până la urmă. Dar nu cred că pleacă… Nu e la potențial maxim. Are încă marjă de creștere. Putem să mai așteptăm. I s-a și mărit contractul acum, a spus Ovidiu Burcă.

Duckadam nu este de acord cu optimismul conducerii după ce „câinii” au promovat

Urmăriți Playsport.ro și pe