Ce a ajuns să facă Toni Iuruc pentru a merge la un salon de înfrumusețare. Soțul Simonei Halep nu a mai ținut cont de reguli

Bădulescu Silvian / 09.12.2021, 09:57
Ce a ajuns să facă Toni Iuruc pentru a merge la un salon de înfrumusețare. Soțul Simonei Halep nu a mai ținut cont de reguli

Toni Iuruc a fost surprins în timp ce încălca reguli de circulație în trafic. Acesta a fost fotografiat  la volanul mașinii, în timp ce a oprit într-un loc în care era interzis, pentru a-și respecta la timp programarea la salon.

A parcat într-o stație de autobuz

Acesta și-a lăsat mașina parcată într-o stație de autobiz, neținând cont că are voie sau nu să facă acest lucru. El și-a oprit mașina, a coborât și a intrat în salonul de frizerie, acolo unde avea o programare la tuns. Mașina a fost lăsată pe avarii, în fața salonului, timp în care Toni Iuruc mai arunca câte un ochi pentru a nu exista eventuale probleme.

În timpul în care angajații salonului aveau grijă de aspectul acesta, el a fost surprins cu telefonul în mâini. Soțul tenismenei Simona Halep a beneficiat de toate aspectele de îngrijire pe care le oferea salonul.

A întors pe linie dublă și continuă

După ce a încheiat sesiunea de îngrijire la respectivul salon, acesta a plătit și a părăsit locul respectiv. Revenit la volanul mașinii personale, el a continuat să sfideze principalele marcaje ale traficului. Toni Iuruc a ales să întoarcă printr-un loc interzis și a făcut această manevră chiar pe linia dublă continuă, fără a se gândi la eventuale consecințe în ceea ce privește amenda sau suspendarea permisului.

După ce a verificat rapid, în stânga și în dreapta, pentru a nu fi văzut de nimeni, el și-a continuat drumul pe care l-a început. De altfel, după cum se poate observa în imaginile surprinse de angajații SpyNews.ro, soțul fostului număr 1 mondial este vizibil mulțumit de rezultul îngrijirii primite la salon.

Căsătoriți după doi ani de relație

Toni Iuruc și Simona Halep și-au unit destinele în luna septembrie, după o relație de mai bine de doi ani de zile. După cum a declarat și tenismena la momentul respectiv, evenimentul a fost unul plin de emoții.

E un eveniment frumos, am emoții și sunt bucuroasă că se întâmplă. Emoțiile sunt diferite față de cele pe teren, pentru că aici e mult mai important pasul” a declarat Simona Halep la momentul respectiv.

Fost lider mondial, aceasta se află în acest moment pe locul 20 WTA. Anul 2021 a fost cel mai slab din cariera acesteia. Ea nu a cucerit niciun trofeu în circuitul profesionist, dar se pregătește pentru un 2022 în care dorește să revină în prim-planul tenisului mondial.