Ce a făcut unul dintre cei mai cunoscuți fani ai lui Dinamo la câteva ore după ce Stephan Pelger a murit. Dan Capatos: „Îmi e ciudă”

Catinca Giosanu 09.06.2023, 15:54
Ce a făcut unul dintre cei mai cunoscuți fani ai lui Dinamo la câteva ore după ce Stephan Pelger a murit. Dan Capatos: „Îmi e ciudă”

Dan Capatos i-a dedicat un moment special prietenului său, Stephan Pelger, care a fost găsit miercuri fără suflare în atelierul său din municipiul București. Prezentatorul tv a avut un șoc când a aflat despre moartea celebrului creator de modă.

Dan Capatos, moment special în memoria lui Stephan Pelger

Susținător al echipei Dinamo, Dan Capatos și-a găsit puterea să vorbească despre problemele cu care s-a confruntat Stephan Pelger înainte să treacă la cele sfinte.

N-ar fi foarte multe de spus. Îmi va fi foarte greu să vorbesc în această seară. Este una din acele seri prin care am mai trecut, din păcate. Am un soi de ciudă, o ciudă pe mine, pe noi, pe el. Nu este un om care a dispărut ducându-se cu toată puterea în zid. Este un om care și-a conștientizat problemele și care a ales să vorbească deschis despre ele. Lupta cu toată forța și îmi este ciudă că a abandonat această luptă.”, a spus Dan Capatos, în ediția de joi a emisunii ”Xtra Night Show”.

”Lua antidepresive cu pumnul”

Stephan Pelger avea o mulțime de prieteni. De fapf, el a fost unul dintre cei mai apreciați și iubiți designeri de la noi din țară. El  a creat ținute pentru Carmen Iohannis, iar vestea morții lui i-a luat pe toți prin surprindere.

Cătălin Botezatu s-a arătat foarte afectat de moartea lui. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu știa prin cu ce probleme se confruntă colegul său, însă nu credea că va alege să își ia viața din cauza necazurilor care s-au abătut asupra lui.

Știam ca lua foarte multe medicamente, foarte multe antidepresive, lua cu pumnul efectiv. Dar în același timp încerca să-și revină. Uite, în urmă cu două sau trei săptămâni nu mai știu exact, era foarte happy a mers la doctor Felix pentru a-și face un nou implant de păr, dădea semne că-și revine.

E adevărat că el avea multe probleme cu mama, care era bolnavă. Avea probleme și cu business-ul și înainte și mai ales după pandemie când toată lumea fashion-ului a avut de suferit, pe el l-a lovit mult mai tare. Dar astea nu sunt lucruri care să te facă să mergi către un astfel de gest.”, a declarat Cătălin Botezatu.

Legătura dintre Dan Capatos și clubul alb-roșu

Dan Capatos se numără printre cei mai înfocați fani a lui Dinamo. El a făcut parte din comunitatea DDB până la finalul anului 2021. Atunci a decis să se iasă din programul DDB. Motivul pentru care a făcut asta are strânsă legătură cu ce s-a întâmplat cu Deian Sorescu. La acel moment, fotbalistul a fost umilit de suporteri după un joc cu CS Mioveni, meci pe care Dinamo l-a pierdut cu scorul de 2-1.

După ce a pățit Deian Sorescu, acest card a devenit brusc, doar o bucată de plastic, colorată. Pentru mine, DDB a murit definitiv! Numărul 46 DDB s-a eliberat. Șo pă el, băi, «investitorilor»!!!”, scria Capatos pe Instagram, la vremea respectivă.

Urmăriți Playsport.ro și pe