Ce a pățit Ramona Olaru după despărțirea de Cazacu: „A degenerat mult”! Cele mai noi detalii despre ce se întâmplă în viața ei

Alex Cazacu 04.10.2023, 15:39

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fost împreună timp de aproximativ un an de zile. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva luni. Acum, frumoasa vedetă are un alt iubit. Nu cu mult timp în urmă, asistenta de la ”Neatza” a vorbit despre planurile de viitor pe care le are alături de noul partener.

Ramona Olaru, noi dezvăluiri despre iubitul ei: ”Nu cred că am mai experimentat asta”

De când a anunțat că este într-o nouă relație, Ramona Olaru radiază de fericire. De curând, asistenta de la ”Neatza” a dezvăluit că are planuri mari alături de noul ei iubit. În cadrul unui interviu acordat reporterilor de la ”Xtra Night Show”, fosta parteneră a lui Cătălin Cazacu a oferit detalii picante din viața ei sentimentală.

Asistenta de televiziune a mărturisit că este foarte fericită în aceste momente. Ramona pare că este mai îndrăgostită ca niciodată, iar după cum spune chiar ea, nu s-a mai îndrăgostit până acum la prima vedere.

”Mă simt extraordinar de bine și extraordinar de fericită, sper să dureze cât mai mult starea asta, sunt îndrăgostită. A fost dragoste la prima vedre, nu cred că am mai experimentat asta până acum. E prima dată când am simțiți în primele minute că mă îndrăgostesc de cineva și să se și lege sentimentele de el”, a spus Ramona Olaru pentru ”Xtra Night Show”.

Ce a pățit Ramona Olaru după despărțirea de Cazacu. Cele mai noi detalii despre ce se întâmplă în viața ei
Ce a pățit Ramona Olaru după despărțirea de Cazacu. Cele mai noi detalii despre ce se întâmplă în viața ei

Cum este noul iubit al Ramonei

Totodată, frumoasa ”vecină” de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a vorbit despre foarte frumos despre noul ei partener. Olaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului care o face să simtă fluturi în stomac.

”Pur și simplu energia și prezența lui au fost suficiente că să dau cursa, apoi, la ceea ce a degenerat mult. Semnele sunt foarte multe, nu mai am niciun stres. Vine totul lin și fără bătaie de cap”, a adăugat Ramona.

Când vine vorba de situația financiară a bărbatului de lângă ea, Olaru susține că acest aspect este foarte important. Conform spuselor vedetei, o situație financiară bună este importantă, mai ales în cazul în care ea ar rămâne fără bani. ”Foarte importantă, sus a îmi dea mie. Dar în cazul în care rămân fără sau nu aș mai produce, să am o bază în bărbatul de lângă minte.”, a mai spus celebra asistentă TV.

Urmăriți Playsport.ro și pe