Ce a spus designerul lui Gigi Becali despre sinuciderea lui Stephan Pelger. Legătura cu moartea lui Răzvan Ciobanu: „La fel a fost”

Catinca Giosanu 09.06.2023, 10:08

Designerul care îi realizează hainele lui Gigi Becali a oferit o primă reacție după decesul lui Stephan Pelger. Creatorul de modă și-a exprimat șocul și tristețea pe care le-a simțit în momentul în care a aflat despre trecerea în neființă a colegului său de breaslă.

Designerul lui Gigi Becali, reacție cu privire la moartea lui Stephan Pelger

Designerul Alexandru Ciucu s-a arătat foarte afectat de moartea lui Stephan Pelger. El a mărturisit că în primă fază a crezut că este vorba despre un fake news. Acesta a mai spus că a avut o relație specială cu creatorul de modă.

Omul care îi realizează hainele lui Gigi Becali a recunoscut că a fost ajutat în trecut de Stephan Pelger.

Când am aflat de această veste tristă, am sperat că este un fake news. Este o veste care ne dă peste cap.

Stephan m-a ajutat foarte mult, am terminat un master la Paris și am avut nevoie pentru un examen de un interviu cu un designer român și el a fost foarte drăguț, m-a ajutat foarte mult.

Sunt dat peste cap, nu știu ce să spun. Acum ceva vreme discutam despre afacerile noastre, el îmi spunea, pe vremea aceea, că este foarte dificil, financiar vorbind. Nu spun că acesta ar fi fost un motiv pentru care să se fi întâmplat lucrurile acestea.

Nu pot să vă spun dacă își urma sau nu tratamentul pentru depresie. El era un om foarte jovial, care tot timpul era cu zâmbetul pe buze.

Nu știu ce se va confirma a fi, dar acum este un moment extrem de bulversant, la fel cum a fost și cu Răzvan Ciobanu. Cred că vorbim despre un cumul de factori.”, a declarat Alexandru Ciucu, într-o declarație la Antena 3 CNN.

Drama care l-a chinuit pe Stephan Pelger

Stephan Pelger a recunoscut într-un interviu că a suferit de depresie încă de la 10 ani, când a fost prima dată într-un centru de psihiatrie. El spera că va lansa astfel un semnal de alarmă cu privire la riscurile depresiei.

Puține lucruri mă fac fericit. Prietenii, munca. De ce știu atât de puține despre ce mă face fericit?

Mult am suferit și din cauza adopțiilor, pentru că erau vorbe urâte, și din cauza orientării sexuale. Să zicem că până la 18 ani, când am plecat la Viena la facultate, a fost perioada cea mai… În școală, mă refer. Acasă era raiul pe pământ.”, mărturisea designerul.

Alexandru Ciucu, despre Gigi Becali: ”M-a sunat când a aflat că sunt furnizor al Casei Regale”

În ceea ce privește colaborarea lui Gigi Becali cu Alexandru Ciucu, cei doi colaborează de mulți ani. Designerul a vorbit despre începutul colaborării cu latifundiarul din Pipera, căruia îi face hainele cu cruce, al cărui preț se ridică la 1.000 de euro.

Colaborăm de când, practic, ne cunoaștem. De prin 2012 cred. A fost un articol de primă pagină la momentul respectiv, nu știu, parcă era chiar în CANCAN, atunci exista presă tipărită. Dânsul a citit știrea și a aflat că sunt furnizor al Casei Regale și m-a sunat. Și așa a început colaborarea noastră.

Avea vreo 40 de țesături și vroia să facem costume din ele. Am ajuns la Palat și, de fapt, erau vreo 60. Și cu acelea am început.”, a dezvăluit cunoscutul creator de modă, conform presei mondene.

Urmăriți Playsport.ro și pe