Ce cadou incredibil a primit fiul Nadiei Comăneci de la mama sa

Iosif Pintilie 03.06.2023, 19:21

Nadia Comăneci serbează astăzi a 17-a aniversare a fiului ei, Dylan. Adolescentul a primit un cadou incredibil.

Nadia Comăneci, super-cadou pentru fiul său

Nadia Comăneci și Bart, soțul ei, au decis să îi facă cadou o motocicletă lui Dylan. Acesta își dorea de mult timp un astfel de vehicul, fiind foarte pasionat de autoturisme și motoare.

El va conduce atât acest motor, cât și o mașină, despre care Nadia spune că este una foarte puternică. Nu are emoții cu el, deoarece respectă regulile din trafic șl nu depășește viteza.

„Își dorea de multă vreme o astfel de motocicletă. Atât eu cât și Bart am decis să i-o facem cadou acum, la împlinirea vârstei de 17 ani”.

Condusul îl pasionează. Dar alternează cu mersul pe motor. Îmi place că este foarte prudent. Se încadrează tot timpul în limita normală de viteză. Mă refer aici, la ambele. Din punctul ăsta de vedere pot spune că stau liniștită

Mașina pe care Dylan o conduce este una destul de puternică. E necesar pentru început. În timp va decide dacă va rămâne pe acest tip de mașină sau nu. Dar pentru că am vorbit ceva mai devreme de motocicletă, niciodată nu merge fără cască. Oricum nu ar avea voie fără

De ziua lui vom fi cu toții, cu prietena lui. Va fi un cerc restrâns de persoane. Apoi probabil că el va merge undeva împreună cu prietenii lor”, a declarat Nadia pentru ProSport.

Dylan, băiatul Nadiei Comăneci, pe un motor.

Dylan este un copil-model. În vacanțe, el muncește pentru a-și câștiga banii. Alături de tatăl său, a participat la mai multe raliuri. Este fericit și pe planul sentimental, având o iubită cu care se înțelege de minune.

Urmăriți Playsport.ro și pe