Ce l-a obligat soția pe Ilie Năstase. Fostul jucător de tenis a ascultat-o pe Ioana: „Fiecare să plătească pentru greșeala lui”

Alex Cazacu 10.06.2023, 12:17

Ilie Năstase și Ioana au ajuns în fața altarului în anul 2019. De-a lungul mariajului lor au mai existat și certuri, însă mereu au reușit să se împace. În cadrul unui interviu, soția lui Ilie Năstase a mărturisit că i-a acordat fostului tenismen toată libertatea. Ei bine, acest lucru nu este valabil și în cazul soțului ei. Se pare că Nasty este un bărbat foarte gelos.

Ioana, despre Ilie Năstase: „El nu prea mă lasă”

Dragostea dintre Ilie Năstase și Ioana a fost una cu năbădăi. Cei doi s-au mai certat, apoi s-au împăcat, iar acum relația lor pare să fie destul de solidă. Ba chiar mai mult de atât, Nasty și Ioana s-au mutat recent la casă nouă. Frumoasa brunetă a dezvăluit că i-a acordat fostului tenismen toată libertatea.

În schimb, nu se poate spune același lucru și despre Ilie Năstase. Conform spuselor Ioanei, fostul mare sportiv român pare să fie un soț gelos. Soția acestuia a mărturisit că o sună pe cameră de fiecare dată când este plecat de acasă. Ținând cont de faptul că are o parteneră atât de frumoasă, Nasty are și motive să fie puțin gelos.

„Mereu i-am spus-o, din partea mea are toată libertatea, să facă ce vrea. Chiar și în viața de zi cu zi. Dacă el simte să meargă undeva, să meargă. Dar el nu prea mă lasă. Mă sună pe camera video când e plecat. Aici nu prea e corect. Dacă eu te las pe tine și nu te deranjez, te las să fii relaxat, tu de ce o faci. Vrea să vadă unde sunt, dacă sunt în casă sau sunt plecată”, a spus Ioana Năstase, potrivit celor de la Cancan.ro.

Ce l-a obligat soția pe Ilie Năstase. Fostul jucător de tenis și-a ascultat partenera de viață
Ce l-a obligat soția pe Ilie Năstase. Fostul jucător de tenis și-a ascultat partenera de viață

Ce l-a obligat Ioana să facă

Conform sursei citate, Ioana a precizat că nu se bagă nici măcar în afacerile lui Năstase. Se pare că acesta i-a propus să devină parteneri într-o firmă, iar bruneta l-a refuzat. De fapt, soția lui Ilie Năstase nu discută cu acesta despre afacerile lui și nu pare să fie interesată de ce face el cu banii.

„Eu nu discut cu Ilie despre afacerile lui, despre ceea ce face cu banii, cu casele. Chiar dacă pare cam ciudat. Dar nu sunt genul. Fiecare cu afacerile lui. Chiar recent trebuia să-și deschidă  firmă și a zis să o trecem pe numele amândurora.

I-am spus că eu fac afaceri de la 21 de ani. Și am învățat un lucru foarte important. Niciodată, nici măcar cu soția ta, să nu te asociezi. Și m-a ascultat și și-a făcut-o singur. Pentru că de aici ies tot felul de certuri, de discuții. Chiar și între soți. Fiecare să plătească pentru greșeala lui. Nici măcar nu ne sfătuim în acest domeniu”, a adăugat soția lui Ilie Năstase.

Urmăriți Playsport.ro și pe