Ce mesaje are Alex Delea în telefon? Fostul câștigător Survivor a fost deconspirat: „Foarte directe”

Alex Cazacu 23.09.2023, 16:10
Ce mesaje are Alex Delea în telefon? Fostul câștigător Survivor a fost deconspirat: „Foarte directe”

Alex Delea s-a numărat printre concurenții de la Survivor România 2022. Tânărul barman din Constanța a reușit să iasă învingător în competiția de la Pro TV, plecând acasă cu marele premiu de 100.000 de euro. După ce s-a întors din Dominicană, viața lui Alex s-a schimbat complet.

Ce mesaje are Alex Delea în telefon. Câștigătorul Survivor România 2022 a fost deconspirat

După ce plecat cu buzunarele pline din Republica Dominicană, Alex Delea își dorește acum să pună pe picioare o afacere în Spania, acolo unde familia lui locuiește deja de ceva vreme. La mai bine de un an de când a câștigat Survivor România 2022, fostul Războinic face dezvăluiri uluitoare.

Într-un interviu recent, Alex Delea a mărturisit ce mesaje primește de la unele persoane. Se pare că admiratoarele trag de el, însă fostul câștigător de la Survivor nu se lasă cu una, cu două. Întrebat despre mesajele pe care le primește de la fane, Delea a mărturisit că nu sunt puține.

Alex Delea: ”Ajungi direct în Doamne, iartă-mă!”

Chiar dacă a primit și unele invitații, Alex nu s-a lăsat înduplecat. Iată discuția lui Delea cu cei de la Cancan:

Reporter: ”Vorbeam cu Randi săptămâna trecută și le îndemna pe fete să nu îmi mai trimită poze în fundul gol. La tine cum e?”

Alex Delea: ”Mai primesc și eu, da. Cu invitații chiar. Nu prea mă duc. Unele sunt foarte directe, dar nu răspund. Mă gândesc, «poate îmi face vreun screenshot, Doamne ferește». Mai bine nu. Eu știu acum, și cu vârsta asta, e grav. Eu când aveam 14 ani, avea toată lumea 14 ani, arătam de vârsta aia. Acum cei care au 14 ani, pot să spună lejer că au peste 20 și tu-i crezi. Ajungi direct în Doamne, iartă-mă!”.

Ce mesaje are Alex Delea în telefon. Fostul câștigător Survivor a fost deconspirat
Ce mesaje are Delea în telefon. Fostul câștigător Survivor a fost deconspirat

Și-ar fi dorit să participe la Survivor și în 2023

Când Daniel Pavel a anunțat concurenții de la Survivor 2023, Alex Delea și-a dat seama că nu mai poate participa în competiția de la Pro TV. Mai precis, conform regulilor jocului, el nu mai putea să participe în noul sezon, mai ales că a plecat acasă cu 100.000 în sezonul precedent.

Într-un alt interviu, pentru Ego.ro de această dată, fostul câștigător de la Survivor a mărturisit că nu îi mai este permis să se înscrie la celebrul show de aventură, cel puțin nu în țara noastră. Atunci, Delea se arată ofticat că nu poate să meargă din nou în Dominicană.

”Îmi este așa de ciudă că nu merg și eu. Nu mai am voie să particip ca și concurent. Aș vrea să merg și mor de ciudă. Mi-a plăcut mult. Cred că pot să mă înscriu într-o altă țară unde se difuzează Survivor, dar trebuie să învăț limba. Habar nu am. Dar eu rămân cu România, de abia am venit în România și nu vreau să mă duc în altă țară, aici vreau să rămân. Iubesc formatul ăsta de mor, dar mie îmi place România”, spunea Alex Delea.

Urmăriți Playsport.ro și pe