Ce meserie are, de fapt, tatăl Simonei Halep și cu ce se ocupă mama campioanei. Secretele familiei au ieșit la iveală

Simion Andrei / 20.09.2021, 09:29

Tatăl și mama Simonei Halep au trăit la mijlocul săptămânii trecute un moment cu totul special. Fiica lor și-a unit destinele cu Toni Iuruc, iar familia sportivei este de acum și mai mare. Stere și Tania Halep au fost un exemplu pentru Simona încă din copilărie și au îndrumat-o cu mare atenție în direcțiile pe care aceasta le-a urmat.

Ce meserie are, de fapt, tatăl Simonei Halep

Tatăl Simonei, Stere Halep este de meserie inginer, însă a avut întotdeauna și o pasiune aparte pentru sport. Mai exact pentru tenis, sport pe care a întrumat-o și pe Simona Halep să îl practice încă de mică. Decizia s-a dovedit a fi una de succes, iar Simona a ajuns una dintre cele mai mari campioane ale României.
64 de săptmâni lider în tenisul feminin mondial, dintre care 48 consecutive, Simona Halep Halep a reușit și performanța încredibilă de a rămâne în TOP 10 WTA timp de peste 7 ani. De asemenea, succesele de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) au bucurat milioane de români.
Fără doar și poate, cei mai bucuroși si mândri au fost Stere și Tania Halep. De asemenea, prima persoană căreia Simona a ținut să îi mulțumească după Wimbledon 2019 a fost mama ei.

Niciodată nu am jucat un meci mai bun. A fost cel mai bun meci. Am lucrat mult pentru a ajunge aici, pentru a juca în faţa Curţii Regale. Am avut emoţii înainte de meci, dar am ştiut că nu e timp de așa ceva. Am intrat pe teren şi am dat tot ce am putut. E ceva special şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele, spuneau că dacă vreau să fac ceva în tenis, trebuie să câştig Wimbledon. Îi mulţumesc mamei mele!”, spunea Simona.

Tania Halep a avut un rol la fel de important în ascensiunea Simonei

Nu doar Stere Halep a susținut-o necondiționat pe Simona în cariera de tenis, ci și Tania. Mama ei a avut un rol la fel de important, fiind un adevărat exemplu pentru Simona Halep în viața de zi cu zi.
Potrivit viva.ro, Tania Halep este în prezent casnică și are o relație foarte specială cu Simona. Sportiva s-a bucurat de susținerea mamei în tribuine încă de la primele meciuri de tenis, iar acest lucru a împins-o de la spate în carieră.
Între Simona și Tania Halep se poate observa și o foarte mare asemănare în ceea ce privește aspectul. Jucătoarea de tenis a moștenit frumusețea de la mama sa, dar și bunătatea sufletească.
De altfel, Simona nu s-a ferit în repetate rânduri să îi declare public dragostea mamei sale:

Mamă, la mulți mulți mulți ani! Îți doresc să fii sănătoasă să trăiești alături de noi 100 de ani. Fii mândră de ceea ce ai realizat în viață. Îți mulțumesc că ai fost si ești mereu alături de mine, că m-ai susținut 120% să ajung unde îmi doream. Te îmbrătișez cu mare drag!’, i-a scris Simona mamei sale de ziua ei, în urmă cu mai mulți ani.

Simona Halep vrea să fie mamă sau să devină iar lider mondial?

Pe 15 septembrie toată România a fost cu ochii pe Simona Halep. Numărul 11 WTA s-a căsătorit cu Toni Iuruc, omul de afaceri care îi este alături de mai mulți ani. Campioana României a fost foarte emoționată la cununia civilă și a recunoscut că încă este euforică, chiar și la câteva zile de la eveniment.

Sunt într-un moment de euforie prelungit pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. Eu spun că m-am adaptat la noul statut, nu sunt schimbări decât emoţionale. Am fost emoţionată la cununie atunci când am mers spre domnul primar. Dar după ce s-a încheiat ceremonia m-am relaxat şi m-am bucurat să îi am lângă mine pe toţi cei apropiaţi”, a declarat Simona Halep.

Se pare că Toni Iuruc a fost cel care a pregătit totul și a făcut-o foarte bine pentru că jucătoarea de tenis a dansat cât au ținut-o picioarele. Întrebată dacă plănuiește să devină mamă, Simona Halep a avut un răspuns scurt și tranșant:

Dacă joc tenis, nu am cum. A fost o seară de neuitat, m-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă. Acum o să mă recuperez câteva zile, dar a fost o noapte de neuitat şi îi mulţumesc lui Toni pentru că s-a ocupat de tot şi a făcut să fie totul la superlativ”.

Răsfăț total pentru Simona Halep. Poze din intimitate. Cum o tratează Toni Iuruc în luna de miere.