Ce nu face în pat Anamaria Prodan niciodată: „Am încercat absolut totul. Nu pot să accept un singur lucru”

Moldoveanu Camelia / 29.06.2022, 09:26
Ce nu face în pat Anamaria Prodan niciodată: „Am încercat absolut totul. Nu pot să accept un singur lucru”

Excentrica Anamaria Prodan nu s-a ferit să ofere detalii atunci când a fost întrebată despre viața ei privată. Impresara a mărturisit că a încercat totul în viață, mai puțin un anumit lucru în pat.

Dezvăluire neașteptată făcută de Anamaria Prodan

Sexy-impresara nu ezită să se fotografieze aproape complet dezbrăcată și să posteze totul pe Instagram. Însă, oricât ar părea de dezinhibată, Anamaria Prodan a recunoscut că nu a făcut niciodată un anumit lucru în pat.

Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Anamaria Pordan a mărturisit:

Tatăl meu și-a dorit foarte tare să fiu băiat. Neavând ce să facă, m-a crescut ca pe un băiat, din toate punctele de vedere. Când eram mică și mergeam la poligon cu tata, fetele mă întrebau «Cum a fost?». Eu vorbeam și de arme, și de mașini, iar toți se uitau la mine… în afară de băieți, care făceau roată în jurul meu, fetele fugeau. Tot ce a fost pe pământul ăsta, eu am încercat. În toate domeniile. Mai puțin pe partea de sex, nu am chestii de-astea cu sex în grup, nu. În rest, am încercat absolut tot. Mi-am permis totul în viața asta, orice. Mi-am dorit lucruri lumești, nu să zbor în Cosmos”, a spus Anamaria Prodan.

A acceptat să fie înșelată

După o lungă perioadă de negare și după ce a acuzat pe toată lumea că „inventează amante”, Anamaria Prodan a recunoscut că a știut tot timpul că este înșelată de Laurențiu Reghecampf. Ba mai mult, impresara a dezvăluit că de cele mai multe ori i-a acoperit greșelile:

(Luis Lazarus: Tu ai simțit când s-a rupt între voi sau el fost așa mereu, la dublu) Eu trăgeam foarte tare să-mi păstrez familia. Întotdeauna auzeam în oraș, mă făceam că plouă. Am aplicat toate nebuniile posibile: mai bine nu cauți ca să nu găsești, mai bine te faci că nu auzi. totul doar să fie bine pentru că îmi doream pentru el un parcurs rachetă.

Eu i-am spus: Laur, într-o zi ți se va înfunda pentru că eu nu o să mai stau mereu așa, tu singur o să fii în cădere liberă, nici măcar acolo unde te-am lăsat, nici măcar pe pământ, ci este undeva sub pământ. Nu a înțeles nimic. Cred că nu a avut capacitatea asta să se țină foarte mândru.

Eu i-am explicat faptul că femeile aste cunoscute îl vor înmormânta într-un timp atât de scurt încânt nici nu va realiza. Este foarte greu să-ți mai revii din așa ceva. Odată ce ți-ai pierdut mândria, forța, eu cred că nu le mai recuperezi niciodată.”, a explicat Anamaria Prodan în podcast-ul lui Lui Lazarus.