Ce relație au acum Marian Iancu și Victor Pițurcă. Când era patron la Timișoara, Iancu i-a zis într-o emisiune TV: „Ești homosexual. Ia zi, ești Satana?” Exclusiv

Bogdan Solomon 25.09.2023, 16:01
Ce relație au acum Marian Iancu și Victor Pițurcă. Când era patron la Timișoara, Iancu i-a zis într-o emisiune TV: „Ești homosexual. Ia zi, ești Satana?” Exclusiv

Marian Iancu și Victor Pițurcă au fost protagoniștii unuia dintre cele mai mari scandaluri din istoria fotbalului. 13 ani mai târziu, fostul patron al Politehnicii Timișoara a dezvăluit cum stau lucrurile între ei.

Ce relație au Marian Iancu și Victor Pițurcă. În trecut s-au războit la TV

În noiembrie 2010, Victor Pițurcă, aflat atunci pe banca Universității Craiova și Marian Iancu, care finanța gruparea bănățeană, au intervenit telefonic într-o emisiune TV și au avut un dialog presărat cu insulte grosolane de ambele părți. Nu au lipsit nici replicile homofobe sau rasiste.

Cu timpul, însă, cei doi au îngropat securea războiului. Iancu a dezvăluit la PlaySport Review că nu îi leagă o prietenie și nu interacționează des, dar au o relație bazată pe respect.

„Au fost derapaje verbale din partea mea, dar Pițurcă nu e un tip ranchiunos. Cel puțin, nu în ceea ce mă privește pe mine. Ne-am văzut, ne-am salutat, am vorbit. Nu suntem prieteni, nu ne vizităm, nu ne sunăm. Dar ne respectăm. Lucrurile sunt drepte, reparate”, a explicat, în ediția de luni, 25 septembrie a emisiunii moderate de Ioana Cosma, omul care a condus Poli Timișoara timp de șase ani, în perioada 2005-2011.

Dialogul purtat cu 13 ani în urmă

Iancu: Eşti homosexual? Băi, spune dacă eşti homosexual!

Piţurcă: Dom’ne, cu garoi din ăştia, cu ciori din astea, care stau în pat şi poartă legal 200 de kilograme de rahat în el, mănâncă 50 de plăcinte, câte 25 de sandvişuri şi vorbesc la televizor… Au ajuns din ăştia să facă emisiuni. E ultimul lucru de care avea nevoie fotbalul românesc!

Iancu: Băi, eu cred că eşti homosexual!

Piţurcă: Garoiului ăsta nici nu i-au trecut petele de la pubertate. Să ajungă să vorbească în faţa micului ecran, tiptil, aşa, ţigăneşte… De râsul lumii am ajuns!

Iancu: M-am convins, eşti homosexual!

Piţurcă: Continuaţi să aveţi un astfel de dialog cu ţărani borâţi din ăştia şi fotbalul nostru se va duce de râpă.

Iancu: Dar să ştii că în Europa e o virtute să fii homosexual.

Piţurcă: Garoiul ăsta umflat de 300 de kilograme a ajuns să înjure preşedintele Federaţiei, să jignească echipe cu ani de istorie în spate.. Voi avea eu grijă de ţiganul ăsta borât! A falimentat Naţionalul. Magraonul ăsta se crede buricul pământului, bulibaşa din fotbal.

Iancu: Dar eşti Satana, eşti satanist?

Piţurcă: Da, sunt! Uită-te în oglindă şi vezi cum arăţi! Cine e satanist, tu sau eu?

Iancu: Da, frumosule! Da, gingaşule!

Urmăriți Playsport.ro și pe