Ce s-a ales de Bianca Drăgușanu după ce a fost dată afară de la Kanal D: „Mi se pare normal”

Catinca Giosanu 02.10.2023, 12:48

Bianca Drăgușanu, fosta iubită a lui Adrian Cristea, a rămas fără jobul din televiziune. Șefii postului Kanal D au pus-o pe tușă pe controversata blondină, însă ea pare că nu regretă faptul că a fost dată afară, pentru că merita ceva mai bun.

Motivul pentru care a fost dată afară Bianca Drăgușanu de la Kanal D

Bianca Drăgușanu susține că este în continuare fericită, chiar dacă a fost dată afară de la Kanal D, televiziune la care prezenta emisiunea „Detectorul de minciuni”. Fosta soție a lui Victor Slav a declarat că nu se întreținea din banii pe care îi câștiga din televiziune și că nu o afectează prea tare decizia luată de patronii trustului.

Ce este pentru totdeauna? Mi se pare normal să vrei să evoluezi, să faci schimbări. În televiziune nimic nu este sigur.

Întotdeauna am spus că e loc de mai bine și am intrat mereu în proiecte care am crezut că mă avantajează. O să vină altceva! Din fericire eu nu depind și nu am depins financiar de această emisiune și m-am bucurat cumva pentru că s-a închis pentru că a început copilul școală și efectiv nu mai am timp.”, a declarat blondina, conform publicației Ciao.

”Cifrele sunt chestii irelevante”

Fosta prezentatoare a mai spus că își întreține singură familia, iar banii îi ajung și pentru cumpărăturile pe care obișnuiește să le facă în fiecare lună.

În ultima perioadă, mi se pare că am greșit foarte mult în momentul în care am epatat și am vorbit despre cifre și sume. Pentru că, în momentul când fac asta, îmi scade din energia prin care eu produc. Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii, nu m-am împrumutat în viața mea la nimeni, nu am depins în viața mea de nimeni financiar. Important este că eu îmi ajut familia, îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul. Iar cifrele sunt chestii irelevante.

Luna asta poate să fie mai puțin, luna viitoare mai mult. Peste trei luni iarăși prind un contract bombă, se suplinește ce am cheltuit. Că eu sunt Farfetch-ul, online, tot timpul.”, a adăugat fosta iubită a lui Adrian Cristea.

Urmăriți Playsport.ro și pe