Ce s-a ales de Giani Kiriță după ce a renunțat la fotbal și a apărut în mai multe show-uri TV. Nu se împacă deloc cu ideea: „Nu-mi place”

Alex Cazacu 26.05.2023, 15:48
Ce s-a ales de Giani Kiriță după ce a renunțat la fotbal și a apărut în mai multe show-uri TV. Nu se împacă deloc cu ideea: „Nu-mi place”

De câteva luni de zile, Giani Kiriță are o nouă meserie. Fostul căpitan al lui Dinamo a vorbit despre acest job, iar conform spuselor sale, încă se străduiește să se adapteze la noul loc de muncă. „Nu e ușor să îmbraci haina de șef”, mărturisește fostul fotbalist. În prezent, Kiriță ocupă funcție de director de marketing la o firmă de securitate.

Ce face Giani Kiriță, după ce a renunțat la fotbal și a apărut în mai multe show-uri TV

În cadrul unui interviu pentru Impact.ro, fostul căpitan al lui Dinamo a mărturisit că este directorul de marketing al unei firme de securitate. Deși nu a dat numele companiei respective, fostul fotbalist susține că încă se străduiește să se adapteze la noul job. Potrivit, fostului fotbalist, nu este chiar atât de ușor să fii șef.

„Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate, așa cum am mai spus. A fost  ceva nou chiar și pentru mine. Însă nu pot spune că mi-am intrat pe deplin în rol. Asta fiindcă nu e ușor să îmbraci haina de șef.

Eu cred că sunt la fel de popular printre oameni cum eram și înainte de a deveni director. Și am certitudini pe chestiunea asta. Pe de altă parte, să nu înțeleagă nimeni că nu ne facem treaba așa cum trebuie, ca la carte! Nici pomeneală! Colegii îmi spun domnule Giani și lucrurile merg foarte bine, din acest punct de vedere”, a spus Giani Kiriță, potrivit celor de la Impact.ro.

Cu ce se ocupă Giani Kiriță, după ce a renunțat la fotbal și a apărut în mai multe show-uri TV
Cu ce se ocupă Giani Kiriță, după ce a renunțat la fotbal și a apărut în mai multe show-uri TV

Giani Kiriță: „Nu-mi place să dau amenzi! Eu sunt diferit”

În urmă cu ceva timp. Kiriță mărturisea că privește totul care pe o nouă provocare. Acum, Giani este de părere că încă mai are nevoie de timp pentru a se obișnui cu funcția pe care o ocupă. Fostul căpitan al lui Dinamo precizează că, metodele sale de lucru sunt puțin mai neconvenționale și că vorbește cu oamenii săi pe orice temă, iar astfel se rezolvă toate problemele. Kiriță a mai explicat că nu este genul de șef care să facă mustrări sau să sancționeze pe cineva.

„Nu-mi place să dau amenzi sau mustrări. Pe astea le dau șefii de un anume fel. Eu sunt diferit. Vorbesc cu oamenii pe orice subiect, iar ei înțeleg chestiunea. Dacă există vreo problemă, o rezolvăm altfel!”, a adăugat fostul sportiv. În plus, potrivit spuselor sale, nu s-a dat niciodată înapoi de la muncă și nu o face nici acum. Recent a fost nevoit să meargă într-un control, iar la ora 04:00 era deja prezent la obiectivul stabilit.

Urmăriți Playsport.ro și pe