Ce s-a găsit în corpul tinerei DJ Lalla după ce a murit: „Un medic a făcut o autopsie”! Tatăl artistei, dezvăluiri cutremurătoare

Alex Matei 03.10.2023, 09:23

În urmă cu aproximativ o săptămână, mai exact în dimineața zilei de 28 septembrie, tânăra DJ Lalla, pe numele real Laura Roșca, în vârstă de doar 34 de ani, a fost găsită moartă pe plajă, în Mamaia Nord.

Potrivit televiziunilor de știri, Laura Roșca se afla pe litoral la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok în urmă cu doar o lună, iar în dimineața fatidică i-a spus acestuia că meargă pe plajă să vadă răsăritul.

Laura Roșca a murit înecată

Din păcate, la câteva ore după ce a plecat din casa tânărului, DJ Lalla a fost găsită moartă pe plajă, iar în urma necropsiei care a avut loc s-a constatat că a murit înecată: legiștii au găsit în plămânii ei atât apă sărată de mare, cât și nisip!

Din câte se pare, Laura Roșca a fost descoperită pe plajă îmbrăcată doar într-un tricou și într-o pereche de chiloți de bumbac, după cum a transmis unul dintre salvamarii care au ajuns la fața locului pe 28 septembrie.

Atât tabloidele, cât și restul jurnaliștilor notează că DJ Lalla suferea de depresie, făcea terapie online cu un specialist și chiar a fost internată în urmă cu o lună, după cum a afirmat tatăl artistei din Turda.

Ce s-a găsit în corpul tinerei DJ Lalla

Laura Roșca, tânăra care a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord, a fost înmormântată în weekend, iar tatăl ei a făcut noi dezvăluiri din anchetă.

Din câte se pare, pe lângă faptul că legiștii au găsit în corpul tinerei apă sărată de mare și nisip, un medic i-ar fi spus familiei că tânăra nu avea în organism alcool sau droguri!

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată… Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural… Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus tatăl tinerei DJ Lalla.

Urmăriți Playsport.ro și pe