Ce s-a întâmplat cu Ionuț Iftimoaie după participarea la Survivor? De ce nu a mai apărut în public fostul luptător

Alex Matei 27.09.2023, 17:02
Ce s-a întâmplat cu Ionuț Iftimoaie după participarea la Survivor? De ce nu a mai apărut în public fostul luptător

Ionuț Iftimoaie și-a anunțat fanii că a luat o decizie radicală după ce a participat „Survivor România”, emisiunea difuzată la Pro TV și filmată în Republica Dominicană. Fostul luptător nu vrea să mai apară la TV, deși a fost răsplătit cu mai mult de 50.000 de euro pentru cele trei luni în care s-a aflat în Caraibe.

Anunțul făcut de Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie a declarat că nu vrea să mai apară la niciun show TV, după ce a primit 50.000 de euro pentru cele trei luni în care s-a aflat în Caraibe. Cunoscutul sportiv a subliniat că nimeni și nimic nu îl poate face să se răzgândească, pentru că decizia e ca și „bătută în cuie”.

Fostul kickboxer român a părăsit emisiunea de mare audienţă difuzată de postul din Pache Protopopescu după trei luni de concurs. El s-a întors mai bogat în România și știe exact cu ce se mânăncă și celelelalte show-uri de televiziune, mai ales că a participat la unele dintre ele. Cu toate acestea, el nu vrea să mai apară nici la TV, în show-uri televizate.

„Partea financiară nu mai poate avea la fel de multă influență asupra mea”

Ionuț Iftimoaie a explicat în cadrul unui interviu acordat pentru presa mondenă că nu mai este atras de nici de politică. El a subliniat că nu vrea să mai audă de niciun fel de ofertă, indiferent de partidul din partea căruia ar putea primi eventual, vreo propunere. De asemenea, a spus că nu îl mai interesează niciun fel de campanie politică și nici să apară la tv.

Trei lucruri sunt definitiv închise în viața mea. Cel dintâi e cel legat de lumea sportului. Am spus că mă retrag în 2016 și așa a și rămas! Apoi, am pus definitiv stop și unei cariere politice.

Anunț că nu mai sunt atras de niciun fel de ofertă, indiferent de partidul din partea căruia aș mai fi primit, eventual, vreo propunere. Nu mă mai interesează niciun fel de campanie politică! Iar cea de-a treia și cea mai recentă e cea legată de lumea televiziunii. Am decis că mi-am spus și în acest caz cel din urmă cuvânt, fără niciun fel de regrete.”, a declarat Ionuț Iftimoaie, conform publicației cancan.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe