Ce se întâmplă cu Simona Halep?! „Probele au fost refuzate!” Informații bombă de ultimă oră din cazul de dopaj

Catinca Giosanu 01.04.2023, 11:48
Ce se întâmplă cu Simona Halep?! „Probele au fost refuzate!” Informații bombă de ultimă oră din cazul de dopaj

Firicel Tomai, fost antrenor al Simonei Halep (31 de ani), a făcut noi declarații despre cazul de dopaj al fostului lider mondial. Specialistul deține informații importante despre dubla campioană de grand slam.

Ce se întâmplă cu probele?

Simona Halep este în continuare suspendată pentru dopaj și nu poate participa la nici o competiție oficială. Jucătoarea de tenis se luptă să își dovedească nevinovăția, însă procesul s-a dovedit a fi mult mai dificil decât se aștepta ea.

Omul care a lucrat cu Simona Halep între 2008 și 2012 a declarat că probele despre care Simona Halep credea că îi vor dovedi nevinovăția au fost refuzate. Mai mult, el a afirmat că cei care se ocupă de cazul Simonei Halep au cerut o expertiză la laborator.

Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator.

Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani.”, a precizat Firicel Tomai la „DigiSport Matinal”.

Ce părere are fostul antrenor al Simonei Halep despre colaborarea cu Mouratoglou

Firicel Tomai, antrenorul Simonei Halep din perioada 2008-2012, a vorbit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport despre despărțirea Simonei Halep de Toni Iuruc. Tehnicianul român a spus să jucătoarea din Constanța nu amestecă lucrurile și nu crede că Mouratoglou e vinovat pentru ce s-a întâmplat între sportivă și omul de afaceri din Constanța.

”Nimeni nu poate ști ce e acum în viața ei și în sufletul ei! Numai ea știe asta! E viața ei! Personal, nu am mai fost în anturajul său de o vreme bună. Nu pot spune că am o relație bună sau proastă cu familia Halep.

După mine, poveștile astea cu antrenorul ei, care ar fi, chipurile, vinovat pentru turnura din viața personală a Simonei sunt doar prostii. Eu o știu pe Simona Halep, cea de la 20 de ani. Dar nu cred că s-a schimbat ceva! În opinia mea, Simona e o femeie foarte morală, care nu amestecă lucrurile astea. Și fac afirmația asta cu tărie, chiar dacă nu mai sunt în anturajul ei.

Repet, Simona nu amestecă lucrurile. Ea își urmărește cu multă atenție țintele. Era foarte ambițioasă și așa cred că a și rămas! E alimentată de energie pozitivă și sunt sigur că și-a ales antrenorii de fiecare dată cu multă atenție. Pe de altă parte, lumea e foarte invidioasă și se spun multe prostii.”, a declarat Firicel Tomai, în exclusivitate pentru playsport.ro.

La final, el a recunoscut că l-a criticat pe francezul Patrick Mouratoglou și că a spus că poate nu a fost cea mai bună alegere.

Personal, l-am criticat pe Mouratoglou și recunosc că am spus că poate nu era cea mai buna alegere la acel moment, fiindcă am considerat că există și alții, mai discreți și la fel de buni. Dar Mouratoglou e un antrenor de top, care a știut să rămână mult timp la un nivel înalt. Și nu e simplu sa faci asta! Nu pot aprecia cum îi va afecta această decizie personală cariera Simonei. Doar ea ne va putea răspunde!”, a continuat antrenorul.

Urmăriți Playsport.ro și pe