Ce se întâmplă în partidele monstuoase de vânătoare ale lui Țiriac: „Cei mai inteligenți mistreți puteau să scape. Țiriac ar trebui să primească o medalie”

Cosmin Olteanu 05.06.2023, 20:20

Dimitrie Sturdza, descendent al celebrei familii de nobili români, a dezvăluit ce se întâmplă în partidele monstuoase de vânătoare ale lui Țiriac.

Încă din 2005, Ion Țiriac organizează partide de vănătoare la Balc, unde invită oameni influenți atât din România, cât și din străinătate. Însă, de-a lungul timpului, fostul mare jucător de tenis a fost aspru criticat pentru acest obicei.

Ce se întâmplă în partidele monstuoase de vânătoare ale lui Țiriac

Dimitrie Sturdza a vorbit la superlativ despre Ion Țiriac, considerând că nu este apreciat, așa cum ar trebui, în țara sa. Totodată, a făcut dezvăluiri despre modul în care se desfășoară partidele de vânătoare organizate de Țiriac.

„Aș vrea să vă spun ceva despre Țiriac. El organiza la Balc o vânătoare foarte profesionistă, într-un sat foarte mare. Acolo a invitat de la început, și a fost foarte inteligent, cei mai mari conducători industriași din Europa. Au venit ăștia de la Mercedes, de la Porsche, toți ăștia foarte, foarte mari. Și a creat o imagine pozitivă României.

Opinia aia publică să se gândească cum este la abator! Dacă au fost vreodată într-un abator să vadă cum stau vacile în rând ca să fie omorâte, care țipă de frică, sau porcii care-și dau seama că o să fie omorâți.

Să nu mai mănânce carne deloc, să nu mai vorbească! Au văzut vreodată cum se taie un pui? Vânătoarea făcută de domnul Țiriac era foarte profesionistă. Mistreții puteau să scape, iar cei mai inteligenți scăpau. Țiriac a adus investitori acolo și ar trebui să primească o medalie, nu critici pentru treaba asta”, a declarat Dimitrie Sturdza, pentru GSP.

Dimitrie Sturdza: „Țiriac are defectele lui”

„Noi, românii, îl avem pe unul ca Țiriac, care a adus locuri de muncă și firme în România, i se fac reproșuri că a adus OMV aici. Dar cine a făcut contractele cu OMV? El sau Guvernul?! El le-a adus… Mai țineți minte cum arătau PECO-urile înainte? Groaznic! E ușor să-l critici pe unul sau pe altul. Sunt oameni care și despre emisiunea asta vorbesc în spate. Asta este! Eu îl știu pe Țiriac, are defectele lui, dar are atâtea calități că defectele sunt inundate și nu există”, a mai spus Dimitrie Sturdza.

Urmăriți Playsport.ro și pe