Ce sport practică nepoata lui Neti Sandu de la PRO TV. A jucat în națională și a fost una dintre cele mai bune pe postul ei

Catinca Giosanu 30.09.2023, 12:57

Astroloaga Neti Sandu, de la PRO TV, să își întemeieze o familie, dar nici singură nu este. Vedeta trustului din Pache Protopopescu are o nepoată de care este foarte mândră. Este vorba despre fiica surorii ei. Ce sport practică tânăra și în ce relații se află aceasta cu prezentatoarea de la Pro TV, aflați din paragrafele de mai jos.

Cine este și cum arată nepoata astroloagei Neti Sandu

Neti Sandu este considerată drept una dintre cele mai de succes prezentatoare din România. Vedeta de televiziune apare aproape zilnic pe micul ecran, la PRO TV, în cadrul știrilor, unde prezintă horoscopul. Astroloaga are o mulțime de fani, dar puțini știu greutățile prin care ea a trecut până acum.

Vedeta celor de la Pro TV a fost căsătorită la 24 de ani, însă, din păcate, a divorțat. Ea s-a separat de fostul soț după doar doi ani. Ulterior, ea a avut o relație timp de 10 ani, însă fostul iubit a părăsit-o printr-un bilet. În ciuda acestor eșecuri, astroloaga nu se simte singură. Și asta, pentru că o are alături pe sora ei, pe nepoatele sale, dar și pe strănepoate.

Alice Kapelovies, una din fiicele surorii sale, este una dintre cele mai bune sportive din țară. Tânăra a jucat în naționala de volei a României, iar prezentatoarea horoscopului de la Pro TV se mândrește cu ea.

Tânăra a avut un rol important în campania de calificare pentru Euro Volley 2019

Nepoata astroloagei Neti Sandu are o experiență vastă în sportul pe care-l practică. Ea a fost legitimată la diferite echipe din Franţa, Belgia şi Cipru, fiind om de bază în campania de calificare pentru Euro Volley 2019.

Tânăra în vârstă de 29 de ani s-a înțeles întotdeauna foarte bine cu prezentatoarea horoscopului de la Pro TV. Relația lor a fost evidențiată de site-ul oficial al Federaţiei Europene de Volei, care i-a dedicat un material tinerei Alice, după ce echipa națională de volei a României s-a calificat la EURO 2019.

Cea mai cunoscută persoană din familia ei este mătuşa sa, Neti, o celebră prezentatoare de televiziune.”, este mesajul care a apărut pe site-ul oficial al Federaţiei Europene de Volei, după calificarea României la EURO 2019.

Prin ce peripeții au trecut cele două

Neti Sandu a fost chiar și într-o vacanță cu nepoata sa. Cele două au vorbit în platoul lui Cătălin Măruță despre experiența trăită în SUA.

I-am zis așa: e visul meu de când eram mică. Te rog, hai cu mine!”, a relatat nepoata lui Neti Sandu.

Am văzut Marele Canion din elicopter. A fost nemaipomenit! Recomand tuturor!”, a completat prezentatoarea.

Cele două au mers și la un concert în Las Vegas, unde s-au distrat pe cinste, confosm spuselor lor.

Am avut așa un parcurs destul de lung. Am plecat în Las Vegas pentru că i-am spus așa: >. A fost foarte încântată! Mi-ar fi părut rău să nu se distreze”, a mai declarat Alice.

I-am spus așa. Eu fac pariu cu tine că acum când o să mergem în America o să te recunoască cineva în fiecare loc în care vom merge. Și eram la Las Vegas și a venit cineva și m-a întrebat pe mine dacă vorbesc engleză, apoi zice: doamna e Neti Sandu?”, a completat nepoata celebrei Neti Sandu.

Vedeta Pro TV a suferit de depresie

Neti Sandu este o persoană extrem de sinceră. Ea a recunoscut într-un interviu că s-a confruntat cu mari probleme de sănătate după ce s-a separat de partenerul ei. Vedeta a povestit cum a intrat în depresie din cauza fostului iubit.

Întâmplările, momentele care vă definesc, cele mai semnificative, care v-au schimbat cursul vieții… Dacă rămâneam în fosta relație, de 10 ani, nu schimbam nimic, eu credeam că sunt fericită și viața mergea înainte, pentru că eu ziceam că așa trebuie. Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea. Partea bună a fost că am ajuns aici, să fac ceea ce fac și astăzi, lucru care venea dintr-un hobby. De aici mi s-a schimbat toată viața.”, a spus Neti Sandu, conform viva.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe