Ce sport practică „Prințul” Adrian Cristea la șase ani de când s-a retras din fotbal

Alex Cazacu 26.09.2023, 10:03

În 2017, Adrian Cristea s-a retras din fotbal, iar de atunci a cam dispărut din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, fostul  fotbalist nu a renunțat la sport și este încă foarte activ. În cadrul unei postări pe rețelele sociale, ”Prințul” a dezvăluit ce sport practică. Iată ce joacă acum Cristea.

Ce sport practică Adrian Cristea. ”Prințul” s-a retras din fotbal în urmă cu aproximativ 6 ani

Adrian Cristea și-a anunțat retragerea din fotbal în 2017. Cu toate acestea, fostul fotbalist nu a renunțat de tot la sport și se menține în continuare într-o formă fizică bună. Adrian își desfășoară activitatea tot în domeniul sportului. Denisa Nechifor, fosta lui soție, este cea care a făcut dezvăluirea.

”Este scump la vedere pentru voi. La mine de abia a fost. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de-ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Are un job, nu știu dacă a terminat proiectul acesta”, a spus Denisa, la Antena Stars.

Ce sport practică Adrian Cristea? Într-un story postat pe pagina lui de Facebook, ”Prințul” Cristea a publicat o imagine cu un teren de tenis. Se pare că fostul fotbalist se antrena, având în vedere mesajul postat în dreptul imagini. ”Training”, a scris fostul jucător de fotbal.

Ce sport practică Adrian Cristea la șase ani de când s-a retras din fotbal
Ce sport practică Adrian Cristea la șase ani de când s-a retras din fotbal

Cristea, despre retragerea din fotbal

După cum vă spuneam, Cristea s-a retras din fotbal în urmă cu șase ani de zile. De atunci, fostul fotbalist nu prea a mai avut apariții publice, el fiind cel care a decis acest lucru. În vara anului trecut, Adrian a vorbit despre retragerea lui din fotbal, dar și din lumina reflectoarelor.

”Sunt bine, m-am retras, am vrut să ies din această lume, am fost atâția ani în această lume și am zis că e decizia foarte bună pentru mine să mă retrag, să nu mai am treabă cu televiziunea, cu presa și cu lumea fotbalului. Mi-am dat seama că nu mă regăsesc în lumea aceasta și de asta am decis să mă retrag fără nicio problemă.

Nici în lumea fotbalului, cu toate că am avut o carieră, iar în showbiz nu văd rostul. Ar fi o lume fără esență. Nu mi-a fost greu deloc, probabil cu trecerea timpului și experiențele acumulate mi-a venit această idee. Nu duc lipsa, nu duc dorul, sunt foarte bine așa”, spune Adrian Cristea.

”Prințul”, cum era supranumit Adrian pe vremea când juca, a avut o carieră excepțională în fotbal. Cristea a jucat la echipe mari din România, dar și de peste hotare. Printre acestea se numără și Poli Iași, Dinamo, U Cluj, Petrolul, Standard Liege, FCSB și Concordia Chiajna.

Urmăriți Playsport.ro și pe