Ce știa unul dintre cei mai mari fani ai lui Dinamo despre Stephan Pelger, înainte să se sinucidă: „Treci peste”! Dezvăluirile lui Botezatu

Catinca Giosanu 09.06.2023, 13:19
Ce știa unul dintre cei mai mari fani ai lui Dinamo despre Stephan Pelger, înainte să se sinucidă: „Treci peste”! Dezvăluirile lui Botezatu

Unul dintre cei mai mari fani ai lui Dinamo a vorbit despre cazul Stephan Pelger. Cătălin Botezatu și-l amintea plin de viață pe regreatatulcreator de modă.

Dezvăluirile lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este fan declarat al „câinilor” din șoseaua ”Ștefan cel Mare”. Criticul de modă se înțelegea foarte bine cu regretatul designer și cunoștea multe dintre secretele acestuia.

”Eu am fost luat, efectiv, prin surprindere, abia am aterizat de o oră și încercam să mă odihnesc puțin și am văzut numai numere de televiziune și în final am zis că trebuie să răspund poate s-a întâmplat ceva grav și uite că așa e….

Știam ca lua foarte multe medicamente, foarte multe antidepresive, lua cu pumnul efectiv. Dar în același timp încerca să-și revină. Uite, în urmă cu două sau trei săptămâni nu mai știu exact, era foarte happy a mers la doctor Felix pentru a-și face un nou implant de păr, dădea semne că-și revine. E adevărat că el avea multe probleme cu mama, care era bolnavă. Avea probleme și cu business-ul și înainte și mai ales după pandemie când toată lumea fashion-ului a avut de suferit, pe el l-a lovit mult mai tare. Dar astea nu sunt lucruri care să te facă să mergi către un astfel de gest…”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

”Dacă ești bărbat adevărat treci peste acea depresie”

Designerul s-a întâlnit la finalul anului trecut cu colegul său de breaslă. Stephan Pelger s-a numărat printre personalitățile care au fost prezente la ziua lui de naștere. El a avut pe întreg parcursul petrecerii zâmbetul pe față.

Am vorbit cu el, el are atelierul în zona unde și eu unul dintre ateliere. Ne mai întâlneam, mai vorbeam… Nu… a fost ok la petrecere cel puțin. E-adevărat că a fost acum 5-6 luni, a fost foarte ok, cum este el. Și apropo de petreceri, să nu uităm că și el dădea niște petreceri foarte nebune, fastuoase, cu temă, glamuroase, la care venea toată lumea fashion-ului și nu numai. Deci, e ok. Depresia este o boală a secolului, dar pe care o putem controla, mai ales ca bărbat. O femeie să zicem… femeile sunt mai sensibile, dar ca un bărbat… Nu poți să spui sunt bărbat, dacă ești bărbat adevărat treci peste acea depresie.”, a adăugat designerul, conform spynews.ro.

Legătura dintre Botezatu și Dinamo

Cătălin Botezatu susține de ani buni echipa din Ștefan cel Mare. Designerul a recunoscut că admiră mai multe personalități fotbalistice, însă cei mai mult îi apreciază pe antrenorii care au lucrat în afara țării.

Vreți să mă înjure toată lumea? Sunt dinamovist… M-am obișnuit să îmi iau înjurături, să înjure lumea după mine că sunt un câine de… Dar așa m-am născut, așa o să mor.”, a declarat fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Îmbrac farte mulți fotbaliști. Din trecut știu că se îmbrăca cu stil Adrian Mutu, el a fost etalonul. L-am văzut la fel de elegant și acum.

Hagi este o emblemă. Este zeu. Mutu, la fel. A fost un fotbalist extraordinar. (…)

Poate multă lume mă înjură, dar Gigi Becali se îmbracă foarte elegant.”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Urmăriți Playsport.ro și pe