Cea mai cunoscută amantă din România, atac la Victor Pițurcă? Ce spune Vica Blochina despre bărbații care își înșală soțiile și sunt zgârciți: „Niciodată”

Alex Cazacu 27.09.2023, 08:31

Încă o dată, Vica Blochina intră în atenția publicului de sex feminin cu sfaturi în materie de relații. Cea mai cunoscută amantă din România a abordat un subiect inedit pe canalul ei de YouTube. Mai precis, fosta concurentă de la Survivor 2023 a vorbit despre infidelitatea soțului.

Vica Blochina, despre bărbații care își înșală soțiile. Iată ce spune fosta amantă a lui Pițurcă

În cadrul emisiunii sale online, ”Femeia deasupra”, Vica Blochina a oferit, din nou, sfaturi cu privire la dragoste și relații. De această dată, fosta amantă a lui Victor Pițurcă a vorbit despre infidelitatea bărbaților. După cum spune chiar Vica, bărbații care au amante nu se vor schimba niciodată și vor continua să înșele.

”Femeile care sunteți căsătorite și bărbații voștri au amante, aveți impresia că sunteți singura femeie din viața lui? Niciunui bărbat căruia îi place corpului să producă dopamină, că așa este când ești îndrăgostit, corpul produce dopamină…ăla toată viața lui o să aibă amante. Un bărbat care a fost zgârcit, toată viața lui o să fie zgârcit. Deci nu o să se schimbe lucrul ăsta niciodată”, a Blochina pe YouTube.

Blochina: ”Îl plimbi atât de mult încât să îl faci să se îndrăgostească”

Blondina nu s-a oprit la dezvăluirile cu privire la bărbații care sunt infideli. Fosta concurentă de la Survivor 2023 a venit cu sfaturi pentru femeile care care sunt la început de relație. În opinia Vicăi, femeile care se dăruiesc din prima nu sunt văzute chiar bine.

”În generația mea, femeia care se arunca la așternut din prima era o proastă. Era un fel de șmecherie să îl plimbi atât de mult încât să îl faci să se îndrăgostească de tine. În generația mea era ceva normal ca un bărbat să îți facă cadou o mașină, o casă pentru că și femeile erau diferite.

Acum femeile sunt înnebunite să întrețină relații intime din prima noapte. În general acum când mergi într-un club deja după te-ai dus cu el acasă. Ăla când s-a trezit după beție, de la club, și te-a văzut acolo, dezbrăcată în pat, el așteaptă să fii dispărută. Efectiv vrea să îți faci duș, să pleci, să nu te mai vadă. Așa este construit bărbatul”, a explicat Vica.

Vica Blochina a fost amanta lui Pițurcă vreme de peste 15 ani de zile, iar cei doi au și un fiu împreună. Adolescentul locuiește acum cu tatăl său și cu soția acestuia.

@blochinavica♬ original sound – Blochina_vika

Urmăriți Playsport.ro și pe