Cel mai rușinos secret al lui Reghecampf a ieșit la suprafață după ce Anamaria Prodan a aruncat informația pe piață cu zâmbetul pe buze. „Am făcut caligrafie cu el”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 01.07.2022, 10:01
Cel mai rușinos secret al lui Reghecampf a ieșit la suprafață după ce Anamaria Prodan a aruncat informația pe piață cu zâmbetul pe buze. „Am făcut caligrafie cu el”

Anamaria Prodan a vorbit din nou public despre perioada petrecută alături de Laurențiu Reghecampf. Agentul FIFA susține că a făcut multe eforturi pentru a-l scoate pe noul antrenor al lui Neftchi Baku din situații jenante în care ar fi fost găsit de către presă. În plus, Anamaria a povestit cum l-a ajutat pe fostul fundaș dreapta să își ducă la bun sfârșit studiile și a comparat această activitate a sa cu „o educatoare care îi învață pe copii să scrie caligrafic”.

Anamaria Prodan consideră, metaforic, că l-a învățat pe Laurențiu Reghecampf să scrie caligrafic, asemenea unui educator

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a trecut în ultimii ani prin multe momente delicate, dar a fost „ridicat” întotdeauna de către ea și de către copiii lor. Totodată, ea a povestit și eforturile pe care susține că le-a făcut în această perioadă pentru a-l ajuta pe antrenorul lui Neftchi Baku, inclusiv din punct de vedere educațional.

La noi, toți anii ăștia, chiar dacă au fost presărați cu momente urâte și cu căderi din astea mai dezastruoase ale soțului meu, noi l-am ridicat întotdeauna. Noi am reușit să îl facem să sclipească de fiecare dată. De asta eu am încercat un an de zile… Când presa îl găsea prin păduri, ascuns cu altele și alții, pe la Letea sau nu știu pe unde. Eu sunam, mă rugam de toată lumea. ‘Vă rog, nu publicați. Vă rog, vă implor. Am muncit o viață pentru el, îi distrugeți imaginea’.

Am avut mare noroc cu presa pentru că mulți au ținut foarte tare la mine și mulți îl cunosc de când l-am luat. Știau că nu era nimic. El lângă mine a terminat școala. El lângă mine a făcut facultate, el lângă mine și-a dat licență. El lângă mine a construit așa, cum învață doamna educatoare un copil să scrie, caligrafie. Așa am făcut eu cu Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei discuții pe care a avut-o cu jurnalistul Luis Lazarus, pe contul acestuia de YouTube.

În tot acest timp, antrenorul a început o nouă provocare în cariera sa

Oricum, Laurențiu Reghecampf nu pare deloc afectat de ceea ce spune Anamaria Prodan despre el în spațiul public din România. Fostul antrenor de la Universitatea Craiova nu a stat foarte mult timp fără angajament și a semnat cu azerii de la Neftchi Baku, unde a fost deja prezentat oficial în urmă cu mai bine de o săptămână.

„Este prima dată când am parte de o asemenea prezentare, în direct la TV. Vă mulțumesc foarte mult, este extraordinar! Prima impresie este foarte plăcută. Am găsit oameni minunați aici. Am găsit un președinte foarte onest.

Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. Chiar și în țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori și să găsească soluția cea mai bună pentru ei. Sunt fericit că eu am fost acea persoană.

Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași. Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon.

Este important să văd echipa, să văd nivelul la care suntem în acest moment. Trebuie să fim pregătiți, să fim puternici pentru meciurile europene. Vreau să văd ce poziții trebuie acoperite, trebuie să aducem jucători care să ridice nivelul echipei.

Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună. Voi încerca să găsesc cea mai bună soluție în privința sistemului de joc”, a spus Reghecampf la conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial la Neftchi Baku.