Cel mai tare cuplu din sportul românesc, Simona Halep – Horia Tecău! Cu cine o văd fanii români pe marea campioană după divorțul de Toni Iuruc

Bordei Radu 19.09.2022, 06:33
Cel mai tare cuplu din sportul românesc, Simona Halep – Horia Tecău! Cu cine o văd fanii români pe marea campioană după divorțul de Toni Iuruc

Campioana de 30 de ani a divorțat de Toni Iuruc, în urmă cu câteva săptămâni. Mai mult, aceasta a decis să nu mai participe la niciun turneu de tenis în acest an, de aceea nu a fost prezentă la București. În tribune a fost și căpitanul nejucător al echipei de FED Cup, Horia Tecău. Acesta a fost protagonistul unui moment hilar.

Cu cine o vor fanii pe Simona Halep, după divorțul de Toni Iuruc

Horia Tecău a fost în fiecare zi a turneului în tribune, iar fanii au interacționat cu el, de fiecare dată. Una din admiratoarele fostului tenismen s-a și lăudat pe internet că l-a cunoscut pe fostul tenismen. De aici a pornit o adevărată discuție, cu alți urmăritori care au întrebat-o, mai în glumă, mai în serios, dacă i-ar fi transmis acesstuia că Simona „este liberă de contract”.  „Poate că nu este” a replicat, amuzată, aceasta. 

Simona și Horia se cunosc de mult timp și sunt foarte buni prieteni. De altfel, Simona a fost în tribune, la ultimul meci al lui Horia. De-a lungul timpului s-au și pregătit împreună, iar Horia a ajutat-o pe fostul lider mondial, când nu avea antrenor. Simona Halep și Horia Tecău au disputat mai multe meciuri de dublu-mixt în trecut! Echipa 100% românească a ajuns până în turul 3 la US Open 2015, iar la Roland Garros 2016 a cedat în primul tur.

La începutul cariereri, Simona Halep a avut o relație de iubire cu antrenorul său. Tatăl marii noastre campioane a intervenit imediat

Se pare însă că Simona a avut mereu ghinion când vine vorba despre iubire. Un episod din trecutul marii noastre campioane a ieșit la iveală de curând. Se pare că Simona a avut o relație specială cu unul dintre antrenorii pe care i-a avut în perioada adolescenței. Este vorba despre Andrei Mlendea (38 de ani) cel care a colaborat cu Simona până în anul 2013. Relația dintre cei doi a fost extrem de apropiată, iar acest lucru a produs nemulțumirea lui Stere Halep. Astfel, tatăl Simonei a decis să pună punct acestei colaborări. Ulterior, Simona și-a început ascensiunea fulminantă în tenisul mondial.

Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu. Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”, a declarat în urmă cu ceva timp Ioan Stan, primul antrenor din cariera Simonei Halep.