Cele mai noi detalii despre nunta lui Alex Velea cu Antonia: „Știm cine o să fie nași”

Alex Cazacu 21.09.2023, 18:10

Alex Velea și Antonia sunt împreună de mulți ani, însă nu au făcut încă nunta. Fără îndoială, mariajul celor doi artiști este unul dintre cele mai așteptate evenimente din showbizul autohton. De curând, Velea a făcut o serie de dezvăluiri despre mult așteptatul eveniment.

Alex Velea, dezvăluiri despre nunta cu Antonia, partenera lui de viață

Antonia și Alex Velea sunt considerați unul dintre cele mai admirate și îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste impresionantă și sunt împreună de câțiva ani. Alex și Antonia au adus pe lume doi copii minunați. Acum, nu le mai rămâne de făcut decât pasul cel mare.

Adică, să-și oficializeze iubirea în fața altarului și să își unească destinele într-un angajament pe viață. Artistul și-a cerut partenera în căsătorie în vara anului 2021. Recent, Velea a fost invitat la ”Xtra Night Show”, unde a făcut câteva dezvăluiri cu privire la nunta cu frumoasa lui iubită. Cine le va fi nașii de cununie, a spus tot cântărețul.

”A fost perioada asta cu pandemia. Toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, dar nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (…) Lucian de la Global și Bianca.

Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a spus partenerul Antoniei.

Deși nu a precizat când va avea loc marele eveniment, într-un alt interviu, iubitul Antoniei le spunea tuturor să pregătească darul. Tot atunci, artistul a dezvăluit că în acest an este foarte ocupat, având multe evenimente.

Antonia și Vescan interpretează noul imn al Superligii

După cum probabil știți deja, Vescan și Antonia au colaborat la lansarea melodiei ”Campionul din tine”, noul imn al Superligii. Videoclipul acestei piese a fost filmat pe National Arena, iar printre protagoniști se numără nume mari din fotbalul românesc: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu și Bogdan Stelea.

Lansarea hit-ului a fost cu adevărat impresionantă. Clipul a avut câteva mii de vizualizări în prima oră de la lansarea oficială. Asta demonstrează că melodia a fost primită cu entuziasm de către suporteri și a captat atenția publicului într-un mod deosebit.

Urmăriți Playsport.ro și pe