Cerșetori loviți și jigniți de Gigi Becali în fața palatului din Aleea Alexandru! Scene uluitoare

Giosanu Catinca / 17.09.2021, 08:55
Cerșetori loviți și jigniți de Gigi Becali în fața palatului din Aleea Alexandru! Scene uluitoare

Scene șocante au fost surprinse la palatul lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera și-a ieșit din minți și i-a luat la goană pe oamenii loviți de criza financiară provocată de pandemia de coronavirus. Motivul pentru care a reacționat violent.

Buluc de cerşetori în faţa casei lui Gigi Becali

Gigi Becali are mereu un buzunar ”pentru cerșetori”. Omul de afaceri s-a trezit zilele trecut cu un puhoi de oameni în fața palatului din Aleea Alexandru! Finanțatorul celor de la FCSB a anunțat, la un moment dat, că va renunța la ”prostul” obicei de a împărți bani în stânga și în dreapta. Cu toate acestea, oamenii sărmani au zis să își încerce, din nou, norocul. S-au gândit că latifundiarul este în extaz având în vedere forma bună în care se află jucătorii săi, mai ales că i-au învins cu 6-0 pe cei din șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Nici prin gând nu îi trecea patronului FCSB ce se întâmplă în fața reședinței sale. Totuși, unul dintre cei mai loiali oameni ai lui Gigi Becali a avut grijă să îl anunțe pe afacerist că o sumedenie de oameni bolnavi și nu numai au dat năvală la poarta sa.

Au năvălit peste el

În mod normal, Gigi Becali își desface larg baierele buzunarelor și face fericiți mulți nevoiași care așteaptă la porțile palatului său din Aleea Alexandru. Ei bine, de data aceasta lucrurile au stat cu totul altfel. Cerșetorii au reușit să îl enerveze pe culme pe patronul formației bucureștene.

Cel mai tare l-a deranjat că a văzut prea puține fețe noi printre cerșetori. De fiecare dată la poarta sa vin cam aceleași persoane. Ei știu bine că latifundiarul este mărinimos din fire și nu se încurcă cu bancnote de 10 sau 50 de lei. De obicei, Becali împarte câte 200 de lei! În cazul în care este impresionat de necazul omului aruncă cu și mai mulți bani.

Ultima dată, el a reacționat violent. Nu le-a oferit bani tuturor celor care au întins mâna, ci doar persoanelor grav bolnave. Mai întâi, i-a dat unui bărbat 400 de lei, notează cei de la Evenimentul Zilei. Ulterior, el a sărit câțiva oameni ”în putere” și și-a îndreptat atenția către o fată care se afla în căruciorul cu rotile. Patronul FCSB a vorbit, inițial, cu tatăl tinerei, după care i-a îndreptat câteva bancnote.

Văzând că sunt evitați, ceilalți cerșetori s-au revoltat, moment în care Gigi Becali a început să urle la ei, semn că îi cunoștea de mai de mult. Nici măcar femeile care aveau copii în brațe nu l-au înmuiat. Afaceristul a început să strige de zor la ei. Mai mult, a gesticulat intens și i-a îmbrâncit până când au părăsit curtea palatului său.