Cine a dat-o afară pe Ioana Cosma de la Pro TV. Celebra prezentatoare nu s-a mai ferit și a făcut primele declarații

Radu Bordei 25.01.2023, 14:00
Cine a dat-o afară pe Ioana Cosma de la Pro TV. Celebra prezentatoare nu s-a mai ferit și a făcut primele declarații

Fanii sportului din România au fost luați prin surprindere de decizia celor de la Pro Tv de a se despărți de întreaga redacție de sport de la postul Pro Arena, în frunte cu Ioana Cosma și Mihai Mironică. Cei doi jurnaliști au fost disponibilizați de postul de televiziune.

Cât de afectată a fost Ioana Cosma de faptul că a plecat de la Pro TV. „Decizia companiei”

Șocul săptămânii din televiziunile din românia vine de pe Bulevardul Pache Protopopescu. PROTV a decis să renunțe la singura emisiune de sport ce se difuza pe un post al trustului: ”Ora exactă în sport”, de pe Pro Arena. În urma scoaterii emisiunii de pe post, și-au reziliat contractele Leonard Badea, Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Ionuț Coandă și Dan Ionescu, alături de Mihai Mironică și Ioana Cosma.

Imediat au apărut diverse scenarii care ar fi condus la această decizie a conducerii din Pache Protopoescu. S-a spus chiar că jurnaliștii ar fi fost „vânați” de șefi, după un conflict avut în urmă cu ceva timp. Niciunul dintre cei implicați nu a comentat pe larg tot ce s-a întâmplat. Ioana Cosma a oferit o reacție la câteva zile după anunțul oficial. Aceasta a venit cu un mesaj enigmatic pe rețelele de socialziare.

Ne gândim, analizăm și acționăm! Cam asa face și CFR Cluj. Avem un nou lider, dar posibil să avem aceeași campioană, a scris Ioana Cosma

Jurnalista a și răspuns la o parte din întrebările celor curioși să afle ce anume s-a ascuns în spatele plecării intempestive de la Pro TV. „A fost o decizie a postului, nu este nicio dramă. Nu am discutat cu nimeni despre viitorul meu” a mai precizat prezentatoarea.

Comunicatul celor de la PRO TV

Postul de televiziune a motivat rațiuni financiare dar și de schimbare de direcție a televiziunii.

În continuare, una dintre prioritățile PRO TV este dezvoltarea stațiilor secundare. Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectatorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei.

În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe. Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena și PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni și competiții sportive a fost comunicatul postului PRO TV.

Jurnalistul Leo Badea a fost primul care a oferit o reacție după ce vestea a devenit oficială.

Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport” se închide. 7 persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară. Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. Era șef departament sport.

Financiar eram pe zero. Nu există altă producție proprie la Pro Arena. Nu știm motivul. Eu țin să vă mulțumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greșit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un șut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc și vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situație, a fost poziţia lui Badea, producătorul emisiunii care urmează să dispară din grila Pro Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe