Cine e bătrânul de 80 de ani care a ajuns la inima Simonei Halep! A făcut totul pentru o întâlnire privată: „Are mulți securiști pe lângă ea!”

Ștefănescu Dragoș / 17.05.2022, 09:03
Cine e bătrânul de 80 de ani care a ajuns la inima Simonei Halep! A făcut totul pentru o întâlnire privată: „Are mulți securiști pe lângă ea!”

Simona Halep este una dintre cele mai importante sportive din istoria sportului românesc. De-a lungul timpului fanii s-au zbătut să poată face măcar o poză cu marea noastră campioană. Un episod inedit, petrecut în urmă cu câțiva ani, a demonstrat încă o dată cât este de iubită Simona în țara noastră.

Simona Halep, iubită de fanii de pretutindeni

Simona Halep este una dintre cele mai mari personalități din istoria sportului românesc. Performanțele uluitoare reușite pe terenurile de tenis au propulsat-o pe Simona în inimile fanilor de pretutindeni. De-a lungul anilor, marea noastră campioană a demonstrat și un caracter deosebit. Ea este mereu atentă și prietenoasă cu susținătorii ei. Un episod mai puțin cunoscut, petrecut în urmă cu câțiva ani, se distinge în peisajul interacțiunilor dintre Simona și fanii săi.

Simona Halep, asaltată de un fan octogenar. Bătrânul a făcut totul pentru a schimba câteva cuvinte cu marea campioană

În vara anului 2019, la Cluj Napoca s-a organizat un turneu demonstrativ de tenis l-a care invitată specială a fost Simona Halep.

Constănțeanca împreună cu antrenorul său de atunci, Darren Cahill, efectuau un antreament la care presa nu a avut acces. Totuși mai multe persoane se aflau în tribunele Sălii Polivalente din Cluj pentru a urmări antrenamentul Simonei. La un moment dat, un bătrân cu o pungă în mână a intrat în sală și i-a întrebat pe cei prezenți cum poate ajunge să vorbească cu Simona. Omul nu s-a lăsat impresionat de bodyguarzii ce o însoțeau pe marea noastră campioană și a traversat  sala direct spre aceasta. Reacția sportivei a fost cât se poate de firească, ea schimbând câteva cuvinte cu fanul ei, care i-a oferit și un cadou. Amuzată, Simona a făcut chiar și o poză cu susținătorul său. Darren Cahill nu a ratat momentul și a filmat cu telefonul întreaga scenă.

Ulterior, îndrăznețul fan al Simonei, pe numele său Ion Fluieraș, a explicat de ce a ținut atât de mult să o întâlnească pe Simona Halep.

E simplu, sunt din Câmpia Turzii, am cunoscut-o pe Virginia Ruzici. Normal că îmi place Simona. I-am făcut cadou un tablou cu ea şi cu Hagi, o cocardă tricoloră… Are mulţi securişti în jurul ei Simona, dar i-am fentat. Aţi văzut cum am făcut?”, a declarat fanul Simonei.

Simona Halep, a doua favorită la câștigarea turneului de la Roland Garros

După eliminarea din turul doi al turneului de la Roma, Simona Halep se pregătește intens pentru Roland Garros. Marea noastră campioană vrea să aibă un parcurs cât mai bun pe zgura din capitala Franței.

Simona Halep (19 WTA) este considerată de specialiști drept a doua favorită la câștigarea turneului de la Roland Garros 2022. În viziunea caselor de pariuri, românca este depășită în acest top doar de Iga Swiatek, liderul mondial.

Concret, Simona Halep are o cotă de 7.00 la câștigarea turneului de la Roland Garros, în vreme ce Swiatek are doar 2.70. Românca are în spatele ei din acest punct de vedere nume importante din circuitul mondial, precum Paula Badosa (cotă 12.00), Barbora Krejcikova (cotă 13.00), Aryna Sabalenka (cotă 13.00) sau Garbine Muguruza (cotă 15). Aceste cote sunt oferite de cei de la 888sport, casa de pariuri care va asigura și secțiunea de pariuri live la Roland Garros 2022.