Cine este femeia care primește 1500 de euro pe lună de la Cristi Borcea! Are un talent greu de găsit

Autori: Olteanu Ștefan, Mihai Rosoiu / 29.11.2021, 15:27

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 „Chefi la Cuțite”, l-a convins pe Cristi Borcea că merită să fie angajată. Fostul acționar majoritar al clubului Dinamo i-a făcut o ofertă de nerefuzat, iar tânăra încasează o sumă importantă pentru a fi bucătar șef la hotelul lui Borcea din Olimp.

Narcisa Birjaru primește 1500 de euro pe lună de la Cristi Borcea. Este angajată la hotelul din Olimp al fostului finanțator de la Dinamo

Narcisa Birjaru este prima femeie care a câștigat concursul televizat „Chefi la Cuțite”, iar pe lângă premiul de 30.000 de euro din partea sponsorilor, tânăra primește în urma acestui succes și un salariu de 1500 de euro pe lună de la Cristi Borcea.
La scurt timp după ce a triumfat în sezonul 9 al celebrei emisiuni, Narcisa a primit o ofertă de angajare din partea lui Cristi Borcea.

Fostul finanțator al echipei de fotbal din Ștefan cel Mare i-a propus să devină bucătar șef la hotelul său din Olimp și ea a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.
Totuși, în acte Narcisa este doar ajutor de bucătar, deoarece nu are studii suficiente în domeniu. Însă, în realitate, ea coordonează activitatea din întreaga bucătărie a hotelului deținut de Borcea.
Potrivit Playtech.ro, Narcisa este angajată la hotelul lui Borcea doar în perioada sezonului, deoarece își dorește în continuare să progreseze în carieră și așteaptă nerăbdătoare să se ivească și alte oportunități.

Ce condiții îi oferă Cristi Borcea. Masă și cazare gratuite

Pe lângă salariul de 1500 de euro pe lună, Cristi Borcea i-a asigurat și alte condiții importante tinerei bucătărese. Conform sursei citate, Narcisa nu trebuiă să plătească mâncarea sau cazarea pe tot parcursul șederii ei la hotel. De asemenea, Borcea i-a asigurat aceleași condiții și soțului ei, Alex. Pe întreaga durată a verii, acesta să permanent alături de soția sa.

Şi eu consider că un astfel de proiect e un deschizător de uşi pe mai departe. Mi s-a întâmplat şi mie, am primit deja câteva oferte. O colaborare am acceptat-o, iar pe restul le cântăresc puţin, pentru că vreau să iau decizia cea mai bună pentru mine.”, a declarat Narcisa Birjaru pentru revista Viva.

Cum a ajutat-o emisiunea „Chefi la Cuțite”

Tânăra este recunoscătoare pentru toată expunerea de care a avut parte în urma apariției la TV:

M-am bucurat din plin de ce mi-a adus această expunere. Mă recunoaşte lumea pe stradă, mă încurajează şi mă felicită pentru ceea ce am realizat. Nu pot decât să le fiu recunoscătoare.

Pentru mine, tot ceea ce contează acum este faptul că am primit trofeul, că l-am ajutat pe chef Scărlătescu, pe care îl iubesc şi căruia îi mulţumesc, nici nu mai ştiu a câta oară, pentru tot, să câştige pentru prima oară trofeul Chefi la cuţite alături de o femeie.

Le mulțumesc la fel de mult și colegilor de echipă care m-au ajutat să îmi îndeplinesc visul, în special lui Alex și Valentinei. Sunt niște oameni minunați toți!”, a mai spus Narcisa Birjaru.

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa de bucătari pregătită de Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la Cuțite”.

Secret despre Cristi Borcea ieșit la iveală după ani buni. Cât l-a costat maneaua pe care i-a compus-o Jean de la Craiova.