Claudiu Răducanu a fost dat în judecată pentru 10 lei și 25 de bani. Decizia instanței

Alex Cazacu 05.06.2023, 13:59
Claudiu Răducanu a fost dat în judecată pentru 10 lei și 25 de bani. Decizia instanței

După ce și-a agățat ghetele de fotbal în cui, Claudiu Răducanu a trecut prin multe momente dificile. Fosta lui soție l-a lăsat fără bani, dar și fără unele proprietăți, acestea fiind trecute pe numele soacrei fostului fotbalist, după lungi procese. La tribunal, Răducan a reușit să câștige doar una dintre fostele sale locuințe.

Claudiu Răducanu, dat în judecată pentru 10 lei și 25 de bani

În prezent, Claudiu Răducan duce o viață liniștită, însă nu atât de luxoasă ca atunci când era pe teren. În urmă cu patru ani de zile, fostul fotbalist s-a recăsătorit, devenind tată pentru a doua oară. Cu cea de-a doua soție, Răducanu are o fetiță. Acum, fostul jucător al lui Becali locuiește în Craiova și își desfășoară activitatea ca instructor sportiv, el fiind licențiat în domeniu.

Când a și-a dat seama că fosta lui parteneră de viață l-a lăsat fără bani, Răducan a încercat să mai recupereze câte ceva în instanță. Cu toate acestea, nu prea a reușit. Alice și Claudiu au ajuns în instanță pentru prima oară în urmă cu 15 ani. După divorț, fostul jucător de fotbal a cerut partea lui, adică vreo 2 milioane de euro, însă a fost refuzat.

Fiul lui Claudiu Răducanu a cerut majorarea pensiei de întreținere

Acum, după mulți ani de la cele menționate, Răducanu a ajuns din nou la tribunal. De această dată cu fiul său, Armyn Claudio Andrei. Tânărul și-a dat tatăl în judecată, cerând să-i fie mărită pensia alimentară. Judecătorii craioveni i-au dat câștig de cauză lui Andrei, însă acesta a fost nemulțumit de majorarea de 10,25 lei. Claudiu Răducanu va afla abia la următorul termen soluția finală a magistraților.

„Dispune majorarea pensiei de întreținere stabilită în sarcina pârâtului-reclamant şi în favoarea reclamantului-pârât Răducanu Armyn Claudio Andrei, de la 243,75 lei/lunar la 254 lei/lunar. Pronunțată de Judecătoria Craiova”, este menționat în soluția pe scurt, potrivit celor de la cancan.ro.

Claudiu Răducanu, dat în judecată pentru 10 lei și 25 de bani
Claudiu Răducanu, dat în judecată pentru 10 lei și 25 de bani

Claudiu Răducan și magazia de CD-uri

În cadrul unui interviu pentru as.ro, Adrian Pitu a povestit o întâmplare inedită, protagonistul principal fiind chiar Claudiu Răducanu. Se pare că totul s-a întâmplat cânt Răducanu și-a luat mașină fără să dețină permis de conducere. Întrebat ce o să facă în această situație, atacantul a dat un răspuns incredibil, spre amuzamentul colegilor săi.

„Îmi aduc aminte că și-a luat o dată un TT. Îi zice Aliuță: Bă, tu nu ai carnet. La care el răspunde: Ce dacă, e automată! Așa da, tată, dacă e automată merge. Am intrat în mașină la maseur, eram eu, Marian și Claudiu. Vede magazia de cd-uri în torpedou. Zice: băi, eu o am în portbagaj. El credea că vin automat pe undeva. A doua zi, mutase și el magazia în torpedo”, povestea Adrian Pitu, în urmă cu aproape 2 ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe