Clipe de coșmar pentru Anamaria Prodan și Reghecampf. Este cel mai trist anunț făcut de impresară

Bădulescu Silvian / 22.10.2021, 23:49
Clipe de coșmar pentru Anamaria Prodan și Reghecampf. Este cel mai trist anunț făcut de impresară

Anamaria Prodan nu trece prin cea mai bună perioadă. Acest lucu o afectează pe plan profesional, dar mai ales pe plan personal. Divorțul acesteia cu Laurențiu Reghecampf ține capetele de afiș ale presei.

Drama neștiută

Prinsă în mijlocul unui divorț cu Reghecampf, puțină lume știe prin ce a trecut cuplul în urmă cu câțiva ani. Aceasta a mărturisit că își mai dorește un copil, însă acest lucru nu se va mai putea realiza. În urmă cu opt ani, impresara a pierdut o sarcină aflată într-un stadiu avansat, eveniment care a marcat-o profund.

Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mai mult în viață. Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am ascultat sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine.

Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut. Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea să fac un copil, dar nu mai pot, gata. Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva cu suflet” a declarat impresara pentru wowbiz.ro

A pierdut o sarcină

În vârstă de 48 de ani, aceasta are două fete și un băiat, din căsătoriile cu Tibi Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf. Un lucru mai puțin știut este acelă ca Anamaria Prodan a avut toate cele trei nașteri prin cezariană. În mod normal, medicii nu recomandă mai mult de două astfel de operații. Sarah și Rebecca s-au născut în Statele Unite, New Jersey, iar Bebeto, fiul cel mic, într-o clinică din Germania.

Nașterea fiului pe care îl are cu tehnicianul Craiovei nu a fost ușoară. Medicii i-au transmis, în acel moment, că o altă intervenție prin cezariană ar implica riscuri mari. Din acest motiv, Anamaria Prodan a născut „pe semnătură” cel de-al treilea copil. Din nefericire, în 2013, aceasta a pierdut o sarcină după ce fătul s-a oprit din evoluție în luna a șasea.

Puteam să mai am un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a șasea. A fost pur și simplu o întrerupere de sarcină, spontană. Am considerat că întotdeauna, Dumnezeu știe ce e mai bine pentru mine și pentru familia mea. Cred că ceva acolo nu a funcționat. Probabil este mai bine ca s-a întâmplat așa” spunea Anamaria Prodan în momentul respectiv.