Coincidența bizara din viața lui Reghe și Anamaria. Fosta soție a antrenorului a oferit detalii neștiute

Moldoveanu Camelia / 17.10.2021, 12:21
Coincidența bizara din viața lui Reghe și Anamaria. Fosta soție a antrenorului a oferit detalii neștiute

Chiar și pentru Anamaria Prodan roata se întoarce. Drama impresarei pare trasă la indigo după cea a fostei soții a lui Reghe. Coincidențe bizare, amănunte mai puțin cunoscute și o karmă care pare să-și facă foarte bine treaba.

S-a întors roata pentru Anamaria Prodan în relația cu Reghe

Vestea că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț a fost una șocată pentru unii și previzibilă  pentru alții. Probabil că depinde din ce tabără ești: din cea a dramei divorțului de pe Instagram sau a vieții care merge înainte indiferent ce ar fi. Anamaria Prodan varsă acum lacrimi amare, însă în 2008 se afla în aceeași poveste doar că în rolul de amantă cu același bărbat.

Puțină lume își mai amintește faptul că Laurențiu și Anamaria au fost împreună pentru prima dată undeva prin anii 90, atunci când amândoi abia erau majori. Ulterior, pe la jumătatea anilor 90, Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Din această căsnicia a rezultat Luca Reghecampf. Coincidență sau nu, atunci când antrenorul CSU Craiova și-a regăsit dragostea din adolescență, pe Anamaria Prodan, el era încă un bărbat căsătorit.

Anamaria traversează o perioadă parcă trasă la indigo cu cea a Marianei Pfeiffer. În 2008 impresara îi provoca lacrimi amare Marianei, femeia care încă era soția lui Reghe, atunci când anunța cu zâmbetul pe buze că urmează să-i dăruiască un copil antrenorului român. Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost nevoită să se resemneze și să accepte divorțul, povestind peste câțiva ani cum Anamaria Prodan a fost în casa în care ea a locuit cu Laurențiu timp de 13 ani pentru a se asigura că-și face bagajele.

Mariana Pfeiffer: „Karma funcționează. Parcă totul e tras la indigo”

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a trecut cu timpul peste resentimente, însă nu a uitat faptul că Anamaria Prodan i-a spart căsnicia. Mariana a remarcat și ea povestea parcă trasă la indigo din urmă cu mai bine de 10 ani.

Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru cancan.